manousp Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Takze sem byl dnes na Invexu ... a moje zkusenosit sou takovehle: ... zadne zastoupeni Sony ... ani jedno psp ci ps3 ... zadne zastoupeni Microsoft ... zadne X360 ... od Nintenda taky nic ...... (moznost zahrat si na Wiicku je jedina u stanku "Hamma") Takze celkove, co se hernich konzoli tyce, tak absolutni NULA !!!! .... celkove me tam zaujaly jen tri veci, a to Nokia 5800 .... pak nejvetsi LCD na svete (koupeno Leosem Maresem :D ) .. no a pak hostesky a navstevnice vystaviste 8) :bash: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 8, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Ja vedel proc tam nemam jezdit , uz minuly rok to byla hruza :D Ale ty jsi byl na dny bussines ne ? Dny pro verejnost treba budou obsahlejsi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Říjen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 ne, dny pro verejnost zacaly dneska od 9:00 ... a proste je to uplne hrozne ... invex je pouhopouhy JEDEN jediny pavilon (na planku sou vyznaceny 2, pricemz jeden byl uzavreny .. hmmm ) ... + Digitex dalsi dva pavilony .... a pak jeste par dalsich nezajimavych .... takze muzu rict, ze jestli minule to byla hruza, tak co to je ted ?? ... tento rok je to polovicni, oproti minulemu .... a navic nechapu, jaktoze Herni turnaj na PC je pod Intelem !!! ... odjakziva to prece bylo pod AMD ... Edit: Shifter960 ... myslim, ze to nemiri nikam ... tohle byl dle meho nazoru posledni invex :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 přesně jak už se psalo, kam to míří ? hrozný ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Taky z toho nejsem moc šťastný nic strycova firma pravidelně jela každý rok ale poprvé ani nejela byla tam nuda co jsme slyšel od kamarádu začnu jezdit na Game Convection prej je to tam bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 desnej invex ... jediny co se mi libilo bylo hraci auto :D a potom modelka u motorky:love: jezis me stal to bylo hrozny :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Honibrktone a udělal ses s tou modelkou.? :lol: ... sry za OT ale musel sem to napsat :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crix Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 No já nečekal nic a nebyl jsem zklamán... Jinak 2 x360 jsem viděl v pavilonu kde byl ESET a tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Jo dnes sem byl taky... :D Zajimavou vec co jsem si odnesl je ze uz nebu kourit :D Byl tam stanek s nejakyma pristrojema (podporuje to EU po cely Evrope) na mereni ''kolik toho vykourite'' :D No museli ste se nadechnout, zadrzet dech asi na 10sekund a potom co nejvic fouknout do toho pristroje...Pani si prohledla vysledek zeptala se na vek, co kourim (cigarety, trava, vodarna,.....) a pka vysledek :D Celkem sem se lek (ale nebyl sem tak prekvapenej)...Hodnota vysla me vysla CO (oxid uhelnaty) 22PPM(castic na milion)... Pod tim cislem je metr a: -0-5PPM = nekuřák -5-10PPM = vystaven pasivnímu kouření (nekouříš ale vdechuješ cigaretovej kouř od ''kamarádů'' :) ) -Pak uz se to merilo na krabky denne... No me teda vyslo 22 coz znamena ze mam za pul roku koureni 1krabku denne (jaksi sem to nepochopil no, kourim tak 1tydne)...No nevim proc to sem pisu kdyz to mozna ani nepochopite :D Chce to videt... No a ten kdo mel hodnotu pod 10 dostal pekne trycko, komu vysla jedna krabka = malej oranzovej batos s vystrahou ze mam prestat a 2+ krabky = vystarzna vesta :D Lidi tam meli i 60+ a skoro vsichni nekuraci meli aspon tech 7 (chudaci)... No a dost o koureni :D Nejvetsi televize celkem dost ulet :) A taky sem se nechal na stanku Blackfire zvyklat ke koupi Magic The Gathering Starter packu :D Jinak naproto otresny...NIC A NIC A NIC... Nenasel sem zadny stanek s hrama (!!!) coz moc nechapu...V ''gamehall' byli nejaky 2 velky platna na ktery promitali nejakyho 100let staryho Quaka (JEN VIDEO!) a turnaj v cantrovi sem nepotkal jen par lidi co hrali COD4 na komplu jeste k tomu snad na nejmensich detailech a rozliseni :dozey: Chvili sem si zahral Unreala III na komplu s celkem uzasnym monitorem to bylo pekne... Dal sem si na stanku kure s chlebem a zvadlym okurkem, koupil si piti za 34kc a znechucene odjel zase domu :D Jeste ze mam invex asi 20minut od baraku :dozey: Kdyz jsem tam videl kolik je tam slovaku bylo me jejich zbytecny cesty liti :dozey: Snad ho zrusi a ja si zajedu za rok a pul do Lipska :dozey: EDIT:Boze co sem to napsal za debilni post?Zabanujte me...Kdyz neni Xbox dost se neudim no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Říjen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 No já nečekal nic a nebyl jsem zklamán... Jinak 2 x360 jsem viděl v pavilonu kde byl ESET a tak :) Tak to ty Xka meli asi dobre schovany :D ... oficialni zastoupeni od microsoftu tam ale nebylo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Tyjo ten invex je kazdym rokem mensi a mensi :( to se se*e :(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 já byl tenhle rok na GC a úplně perfect...na ivexu jsem byl minulej rok poprvy a ani jsem se tam tenhle rok nechystal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldacz Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 letošní rok mě taky hodně zklamal čekal jsem od toho víc...za tu cestu vlakem se mi to nevyplatilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Moje téma smazali tak to napíšu jsem no!!! Invex je rok od roku horší stejně jako tohle fórum. Nejvíc mě zaujalo to že Asus propagoval herní notebooky,na kterých rozjel a nainstaloval hry různý na plný nároky,tyto hry se sekali a jeli na strašně málo FPS,připadne mě to jako by bylo normální propagovat PC jako sekající se krámy?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 a proc myslis ze je tohle forum rok od roku horsi? Dragunov::lol::lol::lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 krysof: Kdyby si tu byl regnuty tak ty tri roky tak by jsi to sam poznal ;) Proc? To vi jen rocniky 2005 :D jj ty herni notasy a PC byli celkem trapny :) Fakt jedinej Unreal III se nam libil... Ale tak kure na invexu neni spatny...Pristi rok si zaplatim 100kc vstup zajdu k maringotce s kuratama tam zaplatim 49kc a zase pujdu :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 invex byl docela ulet ale skoro nic si nepamatuju po tom litru plum vodky :D asi nejlepsi na celym invexu bylo jak se nas asi 15 seslo na trave v arealu sedeli sme na casopisech co sme dostali a vseci kalili a kalili a kalilia cesta zpatky vlakem byla taky ulet :D ale stim sme tam jeli no vedeli sme ze invex stoji za hovno a jeli sme se jen ulit ze skoly a poradne se ozrat :D aspon ale lepsi nez minulej rok to byla zase houbovacka v parku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 rok od roku menší, rok od roku horší a rok od roku nudnější....myslím, že podstata je vystižena přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Co bylo na invexu nejlepsi? cesta vlakem.... jinak obcas super hostesky... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Kde jsou ty časi.Invex se sony cela hala a vni jen sony.Teď?Cela hala a je vni ho*no.Býval to nejlepší veletrh.Těšil jsem se jak mali decko.Před rokem ještě dobry, ale teď jste tam 2h a 1hodinu čekate na piti.Ai to mistrostvi.Nuda nebylo se na co divat.Za 2hodiny jsem byl venku z invexu.Kamos rikal ze jeho kamos rikal:wohow: on je pořadatel nebo něco.Kvůly nedostatku firem, je příští invex ohrožen, že se nebude konat.:ziped::cry:Ach jo.Doufám, že se to spraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 taky si myslim, tento rok byl o ničem... stánek RedStar a holky co chodili, bylo to jediny co me nejak rozrusilo :D :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Byl jsem první krát na Invexu a byla to uplne nuda nic ohledem PSP,PS3 škoda no...nejlepší bylo jak se venku Kalila SLIVKA a pak sme z kámošem sedli do tureckého sedu na Cestu a delali se žebrákama a pak sme sedeli na další ceste kde se nám každý auto vyhnulo xD :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Na invexu sem byl minulej rok a docela sem se pobavil lepší jak sedět doma na prdely :D:Dakorát toho tam je rok od roku čim dál mín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 INVEX = HRŮZA!!!! Měli by jse polepšit,nejmazanější byli asik baby!!!Ty tam byli aspon nekteré pěkné:P:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 mě hodně "mrzelo" že jsem tam nemohl jet protože to bylo v ty nejhorší dny a cesta by trvala aspon 2 hodky ... podle toho co tu píšete jsem asi o nic nepřišel :D ,ale stejně jsem chtěl vidět aspon tu největší lcd :D jak byla velká ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.