Pukin Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Jsem v tom prvním táboře, hned ze stratu a nevím co mám dělat. Tu cestu dolů kde je ten port jak kdyby sem už prošel a Q tam splnil. Ale ty dvě cestu nahoru se nechcou nějak otevřít. Stojí mi tam v cestě povoz a trakař:idea: Prosím o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Tam na startu musis obejit vsechny ty typany s tim otaznikem nebo vykricnikem tet si to presne nepamatuju:) :d. A ode vsech dostanes ukoly.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pukin Odesláno Říjen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 To už jsem právě udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radeonx800 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 radsi to ani nehraj je to debilni rpg jo ta tam kam nemuzes musis to poradne projit tam kam muzes dostal sem se dost daleko ale co mne dost nasralo ze se nedaj nakoupi helthovy flasky max asi 2 proste trapny RPG jak ma bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Musíš splnit vsechny Q co máš na ty zpodní čáasti ! A hlavne ten u toho portu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pukin Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Dobře, díky za radu. Vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.