SindyDog Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Ahoj, koupil jsem xbox 360 arcade a nevím, jak použít jednoměsíční kupon GOLD XBOX Live. V balení jsem žádný kód nenašel, jak se mám na gold přihlásit?? Na měsíc to je přeci u nových zákazníků zdarma, což?? Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 musíš si vytvořit live účet a na měsíc ti to daj zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Ahoj, koupil jsem xbox 360 arcade a nevím, jak použít jednoměsíční kupon GOLD XBOX Live. V balení jsem žádný kód nenašel, jak se mám na gold přihlásit?? Na měsíc to je přeci u nových zákazníků zdarma, což?? Díky za info. po registraci ti ten měsíc přičtou (během registrace si toho všimneš možná) vybereš silver(ten co je zdarma při registraci) a pak ti naskočí že dostáváš jeden měsíc gold zzdarma... můžeš ho mít celkem na 3 profily (v tvoje xku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SindyDog
Ahoj, koupil jsem xbox 360 arcade a nevím, jak použít jednoměsíční kupon GOLD XBOX Live. V balení jsem žádný kód nenašel, jak se mám na gold přihlásit?? Na měsíc to je přeci u nových zákazníků zdarma, což?? Díky za info.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts