Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 Omlouvám se jestli to tu už někde je,ale má otázka je jasná jsou některé hry na PS3 v češtině?Popřípadě jaké?Všiml jsem si že obali her jsou většinou v češtině. Citovat
0 Pokiuh Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 Tuším jen FIFA09 a NHL09. Na xku je podstatně příznivější situace. Přeloženy budou Fable2 a Gears of War2. Na ps3 by to bylo dost drahé. Pro MS je to určitě taky ztrátové, ale asi si chce udělat v Evropě dobré jméno a tohle je jedna z cest. Citovat
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 Spíš nejlepší by bylo GTA v CZ,ale třeba na xboxu když jsou hry na HDD tak by to mohlo jít tam udělat a nahrát CZ? Citovat
0 placek Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2008 Omlouvám se jestli to tu už někde je,ale má otázka je jasná jsou některé hry na PS3 v češtině?Popřípadě jaké?Všiml jsem si že obali her jsou většinou v češtině. Na PS3 je v češtině jen NHL a FIFA.Jinak od letošního podzimu bude EA dávat české titulky do jejích her(viz třeba očekávaný HIT Dead space).Jinak je to bída. Citovat
0 Mígl Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 Zatím by to měl být Dead space a Mirrors edge ale jen tytulky,i tak by to ale bylo super. Citovat
0 GTking4ever Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 Tak ten Mirrors edge prej nakonec cz nebude, ale v cz se už brzy objeví Saints Row 2 Citovat
Otázka
Mrkej_Na_Drat
Omlouvám se jestli to tu už někde je,ale má otázka je jasná jsou některé hry na PS3 v češtině?Popřípadě jaké?Všiml jsem si že obali her jsou většinou v češtině.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.