Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Omlouvám se jestli to tu už někde je,ale má otázka je jasná jsou některé hry na PS3 v češtině?Popřípadě jaké?Všiml jsem si že obali her jsou většinou v češtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokiuh Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Tuším jen FIFA09 a NHL09. Na xku je podstatně příznivější situace. Přeloženy budou Fable2 a Gears of War2. Na ps3 by to bylo dost drahé. Pro MS je to určitě taky ztrátové, ale asi si chce udělat v Evropě dobré jméno a tohle je jedna z cest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Spíš nejlepší by bylo GTA v CZ,ale třeba na xboxu když jsou hry na HDD tak by to mohlo jít tam udělat a nahrát CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 Omlouvám se jestli to tu už někde je,ale má otázka je jasná jsou některé hry na PS3 v češtině?Popřípadě jaké?Všiml jsem si že obali her jsou většinou v češtině. Na PS3 je v češtině jen NHL a FIFA.Jinak od letošního podzimu bude EA dávat české titulky do jejích her(viz třeba očekávaný HIT Dead space).Jinak je to bída. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Zatím by to měl být Dead space a Mirrors edge ale jen tytulky,i tak by to ale bylo super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GTking4ever Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Tak ten Mirrors edge prej nakonec cz nebude, ale v cz se už brzy objeví Saints Row 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mrkej_Na_Drat
Omlouvám se jestli to tu už někde je,ale má otázka je jasná jsou některé hry na PS3 v češtině?Popřípadě jaké?Všiml jsem si že obali her jsou většinou v češtině.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.