By Dawe Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Sem si stahl od Spraca Zahulime uvidime 2 a Mmongol ... když to extrahuju tak mi při 99% napíše neočekávaný konec ....xxx se neshoduje v C... co stim ?? když sem to stak podruhy tak to sami .... pls help a pokud mozno rychle za chvili odjiždim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Jaky pouzivas program ?? a nejspise to asi bude poskozenym souborem ale nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 By Dawe Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Otevirám to Winrarem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Sem si stahl od Spraca Zahulime uvidime 2 a Mmongol ... když to extrahuju tak mi při 99% napíše neočekávaný konec ....xxx se neshoduje v C... co stim ?? když sem to stak podruhy tak to sami .... pls help a pokud mozno rychle za chvili odjiždim neshoduje se CRC. mas poskozeny rar nebo ti chybi nejaka cast, pokud se jedna o rar co ma nekolik partu. musis holt stahnout znova nebo cele pokud vis u ktereho partu se to projevuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 poskozeny to na 100% neni vcera jsem to v pohode stahnul a jde to.takze opravdu nevim zkus si stahnout 7zip ale pochybuji ze ti to pomuze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 By Dawe Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 stahl jsem to v jednom kuse z czshare od Spraca EDIT: ani tim 7zip to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Zkontroluj velikosti, jestli to sedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 poskozeny to na 100% neni vcera jsem to v pohode stahnul a jde to.takze opravdu nevim zkus si stahnout 7zip ale pochybuji ze ti to pomuze... jo az na to ze se mu to mzue poskodit pri stahovani/prenosu :P uz se mi taky parkrat stalo, stahl jsem pak znova a slo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
By Dawe
Sem si stahl od Spraca Zahulime uvidime 2 a Mmongol ... když to extrahuju tak mi při 99% napíše neočekávaný konec ....xxx se neshoduje v C... co stim ?? když sem to stak podruhy tak to sami .... pls help a pokud mozno rychle za chvili odjiždim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts