Frozen Bee Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 pls pomoooooc,mam fifu,neni ripla,a nefunguje mi ani adhoc ani infrastructure,co to je?:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 špatná verze, nezapnutá wi-fi ... já mam tu tady z fora a jede to normálně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 wifi zapla:lol:ty vole:lol: verze myslim dobra,vzdycky se to naloaduje,a ukaze se cant connect to other player... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 musite mit oba bud iso/cso nebo umd..kombinovat to nejde...to samy s taktem procesoru, a pri ad hoc stejnej channel...nic vic me nenapada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frozen Bee
pls pomoooooc,mam fifu,neni ripla,a nefunguje mi ani adhoc ani infrastructure,co to je?:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts