Gecoch Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Čau dám 400 credits (pokud to bude dobrý dám klidně všechny credits co mám + thx…) nebo třeba zaplatím SMSkou nějakej prémiový účet (jestli hrajete nějaké on-linovky atd.) tomu, kdo mi do zítra (Pátek) do večera udělá prezentaci v Powerpointu na téma „PSOVITÉ ŠELMY“ Prezentace nemusí být moc dlouhá (asi 5–10 min.), prostě stačí napsat něco o řádu PSOVITÝCH, popsat ty rody, co tam patří (psi, vlci, šakali atd.) a hodně obrázků. :) Předem díky všem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 na kolik snimku asi to chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 10 až 20, ale záleží hlavně na obsahu a obrázkách :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 ok tak ja neco zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Díky moc, ale ať to neni jen zkopírovaný z wikipedie atd. To samozřejmě neznamená, že nemůžeš z wikipedie něco použít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Já taky něco zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Já taky něco zkusím. OK, určitě všem pošlu thx za snahu a když zbydou credits, tak i ty...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Skusím edisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 ten link mi nejak nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 prezentacepsovite.ppt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 hle ja ti to poslu na maila jo tak na pis adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Omlouvám se za OT, ale takhle prezentace nevypadá. Na odbornější škole by jsi dostal prostě za 5 (v lepším případě za 4) za zkopírování textu (nejspíš) z wikipedia.orgKaždý list na prezentaci by měl obsahovat maximálně 8 krátkých bodů, ne obsáhlé věty. Navíc by neuškodilo hodit na každou stránku něco vtipnýho (prezentace jsou totiž většinou nudné). To je uplná pravda ale uvědom si že jsme na Forů o Konzolích takže tady asi nějaké velké díla nevzniknou.Já jsem mu chtěl jenom pomoct.Kdyby to byla moje práce tak to určitě neskopčím ale přečtu a hlavni informace dám do několika bodů a zbytek doplním obrázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Muj e-mail: G13Pavel@gmail.com klidně tam posílejte v šichni ty prezentace, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 prezentacepsovite.ppt Díky moc, ale je tam fakt moc toho psaní a chybí tam popis Psovitých šelem, ale zatim si jedinej, takže vedeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 hle taky to neni zadna slava ae si to klidne predelej bo smaz posilam jo do peti minut to tam mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 hle taky to neni zadna slava ae si to klidne predelej bo smaz posilam jo do peti minut to tam mas Díky moc, sem vděčnej za každou prezentaci, poe s powerpointem neumím moc dobře pracovat, ale tak nějáký drobnosti si doupravím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 tak pak napis kdo vyhral cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 tak pak napis kdo vyhral cus Jo tak mě se to tvoje líbí mnohem víc, ale klidně posílejte dál...Deathline je do zítřejšího večera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 joooooooooo vedu tak to uz neposilejte at to vyhraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 refresh...:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 kdy das vysledky? a tos chtel do dneska vid tak napis kdy to skonci a pak vysledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Sry, byl jsem na hokeji....KONEC SOUTĚŽE!!! vyhrál dejwgon007, posílám 500 crdts. + thx. Moc díky dost si mi pomohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 ty me taky uz nejsem v minusu takze dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 A mě dáš aspoň to thanks ?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.