xpe Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Nevi nekdo jak udelat titulky zlute ? Je mi jedno v cem, ale nejlepsi by bylo jak to udelat v mediacoderu. Ja nevim, zkousel jsem se divat do nastaveni ( i v XVID4PSP ), ale nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raven Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 To by uz musely bejt tak napsany ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 No to ja prave nevim,ale kdyby jo, tak by mel byt nejaky program na upravovani titulku ne ? A tam by mohlo byt prebarveni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Rozhodně to nemůže být nějak v titulcích napsaný, musí to umět program pro převod videa do PSP (nebo přehrávač, ve kterým si video + titulky přehráváte). Ale mně osobně přijde to používání žluté dost úchylný - čte se mi to jednoznačně hůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spasy Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 nwm mozna to v PC upravit na ty titulky (zlute) sou na to programy a potom to zkusit ? :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 No co ja nasel, tak slo jenom titulky precasovat nebo prepsat a maximalne tam dat kurzivu, ale prebarveni nikde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 9, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Co vim tak prebarvovat myslim umi program ifoedit , ale pouze title ve formatu dvd :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Mno, do normalniho divxu to jde pomoci ffdshow bezproblemu, tam se da zvolit vse, nektere konvertory te to take nechaji zvolit.. Ale ja bych to nehrotil, ackoliv jsou zlute mene vyraznejsi, tudiz mene kliklavejsi a tudiz setrnejsi k ocim a lepe se na ne diva, tak bych to nehrotil a prezil bych ty bile - co ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 No ja ty bile titulky preziju :D , ale na ty zlute se mi diva lip :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Jasny, chapu, v tom pripade jsou jen 3 moznosti 1) vydrzet to a neresit to 2) zkouset ruzne konvertory (nejen pro PSP) a pri konvertovani proste manualne zadat vsechny parametry, co ma PSP MP4 (rozliseni, kodek...) a najit nejakej konvertor, co zvlada prace i zlute titulky (takovych je, jen clovek nesmi koukat jen po konvertorech urcenych jen pro PSP/iPod/etc... ale proste po obecnych konvertorech, do vsech formatu, jsou placene, od toho tu ale je warforum.cz) 3) pomoci ffdshow kodeku si nastavit title primo vlozene kodekem do videa, barvu dat na zlutou (to se tam da, stejne jako zmena fontu) a pak zkonvertovat nejakym konvertorem, pouzivajicim ten kodek ffdshow do libovolneho formatu a z toho formatu do mp4 .. nevyhoda: pokud se ti to nepovede s tema vlozenejma titlema zkonvertovat primo do mp4, podporujici PSP, budes to muset konvertovat 2x, takze to bude zdlouhavejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Tak jsem to poresil Total Video Convertorem, je tam primo mp4 pro psp i titulky se daji nastavit zlute :D . Takze diky vsem zucastnenym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xpe
Nevi nekdo jak udelat titulky zlute ? Je mi jedno v cem, ale nejlepsi by bylo jak to udelat v mediacoderu. Ja nevim, zkousel jsem se divat do nastaveni ( i v XVID4PSP ), ale nevim...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts