Jitus Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Jsem z toho pipinka, jak stahovat odkazy najednou a né po jednom?(rapidshare):cry:. Musím si něco předplatit nebo to jede i na free ? Díky za případný rady. Edit: změna názvu topicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Los Keshusos Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 jen po jednom, jak jinak? jedine si to hodit na nejakej rapidzasms.cz nebo megarapid.eu tam ti ulozej z rapidu na vlastni server a muzes si to potom od nich stahovat po nekolika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Free - budeš muset stahovat po jednom Placený rapid - můžeš stahovat x souborů naráz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 já znám pouze možnost jak stahovat rapid postupně Jdownloader -> GOOGLE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3 Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 jj přesně použij Jdownloader a muzes stahovat postupně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 Tak jak píše dante. Já na stahování používám Download accelerator a bez problému. Nahážu do fronty třeba 47 částí (DVD hra, atp.) a stahuju podle šířky pásma 4-5 částí současně. Mám PA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jitus
Jsem z toho pipinka, jak stahovat odkazy najednou a né po jednom?(rapidshare):cry:. Musím si něco předplatit nebo to jede i na free ? Díky za případný rady.
Edit: změna názvu topicu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts