ZaplikPeta Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 Prominte, ze vas s tim zase zatezuji, ale hudba pri hrach s tim pluginem mi nejde, pustim si ji, a kdyz pustim i hru, tak se mi hudba po uvodni znelce PSP vypne, nevim cim to je, dik za odpovedi.
0 Sanchez Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 Pošli link na ten plugin... Máš v recovery povolený plugin i ve hře? RECOVERY/PLUGINS/VSH - Enabled,GAME - Enabled
0 conter Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 hudba pri hrani by mela jit i s HB programem IrShell :D;) koukni na psp.novinky.org nebo tady na foru uco taky bude;)
0 ZaplikPeta Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 Pošli link na ten plugin... Máš v recovery povolený plugin i ve hře? RECOVERY/PLUGINS/VSH - Enabled,GAME - Enabled Tady je odkaz: http://rapidshare.com/files/143861141/music-prx-0.53.rar A recovery menu jsem to povolil.
0 ZaplikPeta Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 Uz jsem to nejak zprovoznil, tak se muze tenhle topic uzavrit, dik za info.
Otázka
ZaplikPeta
Prominte, ze vas s tim zase zatezuji, ale hudba pri hrach s tim pluginem mi nejde, pustim si ji, a kdyz pustim i hru, tak se mi hudba po uvodni znelce PSP vypne, nevim cim to je, dik za odpovedi.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts