ZaplikPeta Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Prominte, ze vas s tim zase zatezuji, ale hudba pri hrach s tim pluginem mi nejde, pustim si ji, a kdyz pustim i hru, tak se mi hudba po uvodni znelce PSP vypne, nevim cim to je, dik za odpovedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Pošli link na ten plugin... Máš v recovery povolený plugin i ve hře? RECOVERY/PLUGINS/VSH - Enabled,GAME - Enabled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 hudba pri hrani by mela jit i s HB programem IrShell :D;) koukni na psp.novinky.org nebo tady na foru uco taky bude;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZaplikPeta Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Pošli link na ten plugin... Máš v recovery povolený plugin i ve hře? RECOVERY/PLUGINS/VSH - Enabled,GAME - Enabled Tady je odkaz: http://rapidshare.com/files/143861141/music-prx-0.53.rar A recovery menu jsem to povolil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZaplikPeta Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Uz jsem to nejak zprovoznil, tak se muze tenhle topic uzavrit, dik za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ZaplikPeta
Prominte, ze vas s tim zase zatezuji, ale hudba pri hrach s tim pluginem mi nejde, pustim si ji, a kdyz pustim i hru, tak se mi hudba po uvodni znelce PSP vypne, nevim cim to je, dik za odpovedi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts