Driver1468621779 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 cau,videl jsem tu topic jak tu nekdo chce triky na fifu 09 ted uz jsem ho nenasel a stejne bych rekl ze tam nikdo nenapsal tak se ptam jestli nekdo z vas nezna nejakej trik uz jsem zkousel snad vsechno ale ten trik jak si pomoci paty prehodim mic prez hlvu apod. diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 staci drzet L,a hejbat ruzne joystickem,tak delas tricky...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 tak na to uz jsem taky prisel ale to nejsou zadny triky chci si to vyhodit do vzduchu nasledne do toho kopnout a ne to co tam jde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 jj ja sem chtel ty triky myslim a fakt bych to ocenil kdyby je sem vsechny nekdo napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 co stáhnout fifa09 CZ a juknout do nastavení ovládání nebo do FAQ ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 koukal ale tam nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 Presne jak rekl krystof drzet L a pohybovat analogem. Zda se mi ze to ale funguje nejak docela divne to asi proto, ze je to u "velkych konzoli" delany na druhej analog a ten psp nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.