GoD Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Tak jsem nejakou dobu pouzival ScreenShot plugin 1.2 (doporucil mi ho tekk) ale koukam ze si vytvoril slozku o velikosti 780MB a nejde smazat proste... Hlasi chybu neco jako ze nema pristup, ale vse ostatni z PSP jde smazat. Help plz :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 zkus .. formát v pc nebo v psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 jednoduche... format karty... nic lepsiho ti nepomuze... leda deaktivace pluginu... zapni psp kdyz v nem nebude karta (psp vypni dlouhym podrzenim tlacitka power). pak by to mohlo jit smazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 PSP uz ho ani necte - zmena atribut > zmenim a svine s ezase sami zapnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 zapni psp kdyz je karta vytazena. pluginy nebudou aktivni... pokud ti psp ten plugin uz necte tak naformatuj kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Do ctecky -> format, nebo do recovery menu -> toogle usb -> format.. takovy problem, si vse zalohovat do pc a nasledne zformatovat? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Zalohovano, zformatovano, ted to taham z5 do psp (samozrejme krom tech pluginu) zda bude vse funkcni, reknu, pote muzete lock ;) Povedeno+thanks Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GoD
Tak jsem nejakou dobu pouzival ScreenShot plugin 1.2 (doporucil mi ho tekk)
ale koukam ze si vytvoril slozku o velikosti 780MB a nejde smazat proste...
Hlasi chybu neco jako ze nema pristup, ale vse ostatni z PSP jde smazat.
Help plz :blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts