moosi1 Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Měl bych takový dotaz dá se provést downgrade bez nabíječky? mám totiž nabíječku do který se dává jen samotná baterka foto níže.když jsem upgradoval tak to šlo bez nabíječky v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 tak jestli ji mas nabitou na 100% tak by mela vydrzet teoreticky..!! ja to pri downgradu dava radsi na nabijecku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moosi1 Odesláno Leden 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 tak jestli ji mas nabitou na 100% tak by mela vydrzet teoreticky..!! ja to pri downgradu dava radsi na nabijecku:)takže když to budu mít nabitý na 100% tak to vydrží? nebricknu si psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Pokud se něco neposere, tak by to mělo bejt v pohodě. Před dg se radší ujisti že tam máš tu baterku pořádně zandanou, jednou se mi stalo že jsem ten kryt neměl dobře nasazenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 jj pujde, pres generic downgrader to mam vyzkouseny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 le hlavne 100% baterky a bud opatrny good luck :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 jj pujde, pres generic downgrader to mam vyzkouseny Taky to mam odzkouseny :wink: , ja si pred flashovanim nabiju na 100%, pak si ho dam na postel, spustim proces a modlim se(ci to prubezne kontroluju). Zatim mi to pokazde vyslo, jeste aby ne :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moosi1 Odesláno Leden 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 tak se mi to povedlo downgradoval jsem na 1.5 a potom upgrade na 3.02 OE-A a potom na 3.02 OE-B :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
moosi1
Měl bych takový dotaz dá se provést downgrade bez nabíječky? mám totiž nabíječku do který se dává jen samotná baterka foto níže.když jsem upgradoval tak to šlo bez nabíječky v poho
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts