LTRaven Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Mám problém s hrou patapon. Poté co jsem porazil druhého bosse se mi otevřela druhá lovecká úrověn ale když jí chci pustit tak v části "now loading" se to kousne a vypne mi to psp. Mám 4.01 M33-2. Nevíte někdo co s tím?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Zkus stáhnout jinou verzi :D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LTRaven Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Zkus stáhnout jinou verzi :D;) Thx ale s mim netem se to snáž řekne než udělá:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 nebo zkus zmenit UMD ISO MOD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LTRaven Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 nebo zkus zmenit UMD ISO MOD... Tak taky nic, nedá se nic dělat jdu sosat z jíného zdroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LTRaven
Mám problém s hrou patapon. Poté co jsem porazil druhého bosse se mi otevřela druhá lovecká úrověn ale když jí chci pustit tak v části "now loading" se to kousne a vypne mi to psp. Mám 4.01 M33-2. Nevíte někdo co s tím??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts