popoprdie Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Nejde mi spustit bleach 5 tak sem si zmenil region na japan v recovery a porad nejde. nejde tak ze ji to vubec nenajde:?pritom jiny hry na ty memce v poho pls help Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 dlouhej nazev,spatna přípona,blbá verze, nízkej fw :D;) EDIT: tak se snažim pomoct ne? jestli se ti to nelíbí polib si O.O a nepiš sem ne?:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popoprdie Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 nevidis v podpisu 4.01 m33-2 ? nazev bleach pripona cso blba verze to snad ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Dej ve VSH iso driver na NP9660 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popoprdie Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 nic... asi jina verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 nektery CSO zlobej, preved ho na ISO http://console-forum.net/showthread.php?t=33984 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popoprdie Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 ok ja ho prave prevadel na cso aby se mi to veslo na druhou kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Aha, ale nejaky hry v CSO proste nepoběžej, třeba Star Wars UN. taky nefakčí jako CSO (nefunguje mu pak menu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popoprdie Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 vyreseno akorat neumim japonsky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
popoprdie
Nejde mi spustit bleach 5 tak sem si zmenil region na japan v recovery a porad nejde. nejde tak ze ji to vubec nenajde:?pritom jiny hry na ty memce v poho
pls help
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts