GoD Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Passport to Prague? Povolení do Prahy? Nevíte někdo o čem by to mohlo být? Nebo jestli někdo zná xD Vyšli i tyto díly... _/_/ _/ Jestli nikdo nezná, mohl bych zkusit stáhnout prahu má asi 700MB.cso to je tak 1GB.iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Je to pruvodce mestem, jsou tam mapy, obrazky mesta,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Takze nudnej dokument do Pspcka? :) to me zklamali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Takze nudnej dokument do Pspcka? :) to me zklamali si myslim ,ze to udelaly hlavne pro turisty co chtej jet do prahy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 si myslim ,ze to udelaly hlavne pro turisty co chtej jet do prahy... Nebo pro ty co chtej do prahy ale nemuzou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 ja to mam doma a jestli to chces tam se mi ozvi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Ani ne ale dík :P historie, mesta, zemepis, to neni nic pro me ;) Ale stejně že to má 1GB :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Já to třeba použil když jsem byl v Londýně :) . Orientoval jsem se na různá místa a občerstvení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Pockej, takze to nejsou jentak obrazky ale i mista kde je co, jako mapa.. treba... Vaclavak, KFC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 jo je to jako mapy.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 jj. stáhni a uvidíš, není to zas tak špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Ale tak to je good, bo ja se nevyznam ani v praze :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.