mireQ Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 čafko, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jestli existuje nějákej program, mimo toho co dává logitech, na nastavení, např. podsvícení (na netu sem viděl různé podsvícení ne jen oranžové) nebo nastavení LCD displeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedy Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 Ano, jsou různé módy, existuje jedno anglický forum přímo pro uživatele G15. Dlouho jsem tam nebyl, takže neznám přesnou adresu, nicméně pan Google to najde za tebe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mireQ Odesláno Říjen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 dik moc, ty máš g15?? a jak si s ní spokojenej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 čafko, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jestli existuje nějákej program, mimo toho co dává logitech, na nastavení, např. podsvícení (na netu sem viděl různé podsvícení ne jen oranžové) nebo nastavení LCD displeji no podsviceni je porad stejne ... pokud si ho ovsem nepredelas ... softwarove to urco nejde :cheesygrin: ... a jejlepsi ja asi klikani do rytmu hudby :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mireQ
čafko, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jestli existuje nějákej program, mimo toho co dává logitech, na nastavení, např. podsvícení (na netu sem viděl různé podsvícení ne jen oranžové) nebo nastavení LCD displeji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.