sasa.lohr Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 mam problem se stahavanim z rapidshare. vzdycky mi to napose eror. a naky ty anglicky kecy. a vcera kdyz sem stahoval hry tak vzdy 2. part byl taky chybnej. nevite nekdo co s tim? diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 hmm mě to dělá když mám neveřejnou IP adresu z rapida stahuj přes JDownloader a problém by měl být vyřešen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 a jde se se to da stahnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 stačí napsat do google.com Jdownloader a máš to tam někde ale štve mě že vždy než se to začne stahovat čeká to 15 min a pak to teprve jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sasa.lohr
mam problem se stahavanim z rapidshare. vzdycky mi to napose eror. a naky ty anglicky kecy. a vcera kdyz sem stahoval hry tak vzdy 2. part byl taky chybnej. nevite nekdo co s tim? diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts