Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PB problem

Rhapsomanijak

Otázka

Dnes jsme delali s kamosem z normal slim baterky PB vse jsme udelali podle navodu ale PB se chova divne ,kdyz ji dam do psp tak se nezapne ani se nerosviti dioda ... kdyz ji vyndam a dam AC adapter tak vse bezi normalne ale kdyz tam k AC adapteru pridam PB tak se psp vypne a a maximalne se nachvili rozviti dioda tak cca na 0.3 sec . Kdyz PB vyndam a dam normal baterku tak vse jede normalne stalo se to uz nekomu ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
to je nova deska

tys ai jeste novou desku nevidel...

Dnes jsme delali s kamosem z normal slim baterky PB vse jsme udelali podle navodu ale PB se chova divne ,kdyz ji dam do psp tak se nezapne ani se nerosviti dioda ... kdyz ji vyndam a dam AC adapter tak vse bezi normalne ale kdyz tam k AC adapteru pridam PB tak se psp vypne a a maximalne se nachvili rozviti dioda tak cca na 0.3 sec . Kdyz PB vyndam a dam normal baterku tak vse jede normalne stalo se to uz nekomu ??

musis mit nejak podelanou tu baterku cos predelaval na PB. kdyz ji vlozis i kdyz mas movou desku, tak se musi zornou ledka, ale do menu (flashovaciho ani XBM i kdyz mas multiboot) ti psp nenajede... proc se ti psp vypne kdyz ho mas na adapteru a da PB do psp nevim

Odkaz ke komentáři

• 0

Tohle uz se tu objevovalo - hlavne tak asi pred pul rokem.. Baterie se spatne zpandorizovala (nebo se to stava, pokud se uplne vybije a je zpandorizovana - ale to neni overene) a PSP ji nyni nechce prijmout. Zkus PSP spustit z adapteru, spustit nejnovejsiho Hellcata, vlozit baterii a pokusit se rychle nahrat klasicke seriove cislo. Dalsi moznosti je vyzkratovani, kterym se smaze EEPROM v baterii a baterie tak "odmrzne"..

@ Los Keshusos: sakra, ty snad vubec ani nemas PSP, nebo ses hodne mimo - vazne si novou desku asi nikdy nevidel, jinak by jsi vedel, ze tohle s ni vubec nesouvisi.

Odkaz ke komentáři

• 0
Tohle uz se tu objevovalo - hlavne tak asi pred pul rokem.. Baterie se spatne zpandorizovala (nebo se to stava, pokud se uplne vybije a je zpandorizovana - ale to neni overene) a PSP ji nyni nechce prijmout. Zkus PSP spustit z adapteru, spustit nejnovejsiho Hellcata, vlozit baterii a pokusit se rychle nahrat klasicke seriove cislo. Dalsi moznosti je vyzkratovani, kterym se smaze EEPROM v baterii a baterie tak "odmrzne"..

@ Los Keshusos: sakra, ty snad vubec ani nemas PSP, nebo ses hodne mimo - vazne si novou desku asi nikdy nevidel, jinak by jsi vedel, ze tohle s ni vubec nesouvisi.

hele Anonymous, ja vim ze jsem napsal kravinu, uvedomil jsem si to kdyz jste to napsali, poradne jsem si neprecetl clanek, jenom nadpis a klicovy slovo, tak na me nebud nastvanej, vim ze to je magorina co jsem napísal

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu