dragonetti Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Zdarec lidi. Ukazte se, jak vylepsujete sve psp :D . Zajma me, kolik je tu nadsencu? Tady je muj milacek po male prestavbe :lol: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 That's mine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 hm...tak to je maras piggy ... *THUMBS UP* ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Stejně je kgsws borec, to se musí uznat. Bow before kgsws. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Zdarec lidi. Ukazte se, jak vylepsujete sve psp :D . Zajma me, kolik je tu nadsencu?Tady je muj milacek po male prestavbe :lol: . jaky tam mas font pls? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Tak tady jsem udelal navod na vymenu ikon "http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?p=115757#115757" Pouzivam font Caligra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 svoje fotky mám v podpisu ... a tady http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6846 pro zvědavy, sou fotky jak se to vyvíjelo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Tak tady jsem udelal navod na vymenu ikon "http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?p=115757#115757"Pouzivam font Caligra muze te poprosit o upnuti sem nebo napsani stranky kdes to stahl? ja sem nasel jedine vsechno placene :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Tak tady jsem udelal navod na vymenu ikon "http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?p=115757#115757"Pouzivam font Caligra muze te poprosit o upnuti sem nebo napsani stranky kdes to stahl? ja sem nasel jedine vsechno placene :( Jo, zadnej problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 ty vole tak to je fakt paráda,ale já.....když si předělám dle navodu na vyšší fw,tak si připadám jako king,ale toto asi nezvládnu......bože bych to tak chtěl!!!! :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 je to prx subor ktory edituje funkcie klasickeho xmb menu/fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Stejně je kgsws borec, to se musí uznat. Bow before kgsws.Super, škoda že tam svuj dlouhej nick nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 dikes za ten font :) ja bych tam svoje jmeno aj dostal nadherne ale newim jestli do toho jit pac se mi libi aj ty stare ikonky :lol: nejsou zas tak spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 majne menu,,,,doufám že se bude líbyt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 pekny wolfe pekny taky by se mi neco takovyho libilo akorat mozna bych zmenil trosku pozadi docela dost to spliva s barvem pisma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 pekny wolfe pekny taky by se mi neco takovyho libilo akorat mozna bych zmenil trosku pozadi docela dost to spliva s barvem pismajo jo to je právě ono že to vše splívá a přitom je to dostatečně a viditelně k přečtení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 wolf.cz: nice ale zmenil by som pismo na nieco novsie, futuristickejsie nech ti to ide s pozadim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 wolf.cz: nice ale zmenil by som pismo na nieco novsie, futuristickejsie nech ti to ide s pozadim okey a máš pro mě něco speciálního ? :arrow: :D kdyžtak mi pošly nějakej found kterej si myslíš že mi tam bude sedět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 no uz to v jednom topiku mamale som si vsimol ze tu sa to dava :oops: druhy pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Moje ikony :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Moje ikony :) hele máš to mazaný jak svině...nechceš mito vysvětlita jak se to dělá já to tady oodsad nechápu !!třeb a po skype nebo iCQ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Moje ikony :) hele máš to mazaný jak svině...nechceš mito vysvětlita jak se to dělá já to tady oodsad nechápu !!třeb a po skype nebo iCQ ? je to uplne jednoduche :D delal sem to podle toho navodu a mam to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Moje ikony :) hodil bys mi sem pls ten font co tam máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Moje ikony :) yoho, tak tohle se mi libi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 dikes za pochvaly :D ten font davam tady: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.