Kenny Suprianni Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2007 Jen etě potřebuju něco vědět...Stáhl sem si to blue suit PSP z dl.qj a teď mám místo některých ikon bílej čtverec a pod nějakýma tmavej čtverec...co s tím pls??? Citovat
Wolf.cz Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2007 Jen etě potřebuju něco vědět...Stáhl sem si to blue suit PSP z dl.qj a teď mám místo některých ikon bílej čtverec a pod nějakýma tmavej čtverec...co s tím pls??? chyběj ti v tom menu podložky což znamená že si ho musíš v RCO Icon editoru otevřít ten topmenu_plugin.rco a ty políčka které budou prázdné jako že tam nebude nic musíš nahrát z jiného top menu bude ti tam chybět např. tex_sdw_cnf_video nebo tex_fcs_savedata tak tyto složky musíš nahradit z jiného topmenu_plugin.rco funkčního a to uděláš tak že nahraješ ten fungující do toho editoru a dáš dole Extract all a všechny ty složky z toho menu se ti přenesou do PC a pak nahraješ to svoe modré nefunkční a doplníš ty složky černé aby se nezobrazovaly ty čtverce na pozadí nebo jen bílé plochy Citovat
Vycurat_Aspat Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2007 tohle si reste v jinym topicu, vzdy kdyz se sem podivam tak cekam neci XMB a ne kokotiny ;-) Citovat
Wolf.cz Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2007 tohle si reste v jinym topicu, vzdy kdyz se sem podivam tak cekam neci XMB a ne **** ;-) njn já už ho raději nezveřejnuju jelikož mi píšou lidi jak jsem to udělal a už mě to nebaví po 150té vysvětlovat :lol: Myschoo i když to tvoje theme na [XMB Modding] u mě vzbudilo veliký obdiv.. Citovat
myschoo Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2007 hehe to nie je moje, je to od PSPCulture.co.uk Citovat
Wolf.cz Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2007 hehe to nie je moje, je to od PSPCulture.co.uk no jasně ale je pekelné fakt vypadá dobře a rozhodně jsem si nemyslel žes to urobyl ty :) Citovat
myschoo Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2007 Lol, to vies,... mam vkus :P :) Citovat
Moderators romeno Odesláno Březen 3, 2007 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 3, 2007 Vyslel novy prekladac na xmb moding uz nemusite hex editovat : Download : http://dl.qj.net/RCO-Icon-Editor-v1.10-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/13076/catid/151 Citovat
LukDM Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2007 Vyslel novy prekladac na xmb moding uz nemusite hex editovat : Download : http://dl.qj.net/RCO-Icon-Editor-v1.10-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/13076/catid/151 už sem to dával do xmb modding :wink: Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2007 mam new - klasika 4ever Citovat
myschoo Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2007 ee, innercyho ikony su ovela lepsie, na zaciatku boli ikony dost slabe a kostrbate ale 32 bit ikony + 480x272 pozadie + texture injector + rco edit a s nim vsetko zmenene je ovela lepsie! :) Citovat
shifty7 Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2007 Jednoduche ale originalni ikony se mi libi :) Citovat
ramalamadingdong Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2007 Vyslel novy prekladac na xmb moding uz nemusite hex editovat : Download : http://dl.qj.net/RCO-Icon-Editor-v1.10-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/13076/catid/151 už sem to dával do xmb modding :wink:ty voe, a na kolik pismen se to tam da pisat ? ci je to jedno ? :) Citovat
myschoo Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2007 no tam pise v read me ze viac, ale neobmedzene to nie je... Citovat
ramalamadingdong Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2007 completne sem si prelozil psp do cz, jen nejdou pismena ž,ť,š,č... a pod nastaveni taky nejak neslo prelozit :( skodaa Citovat
myschoo Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2007 pochopitelne ked tam nie je znakova sada s tymi znakmi Citovat
LukDM Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2007 completne sem si prelozil psp do cz, jen nejdou pismena ž,ť,š,č... a pod nastaveni taky nejak neslo prelozit :( skodaajaký pod nastevení myslíš? Citovat
ramalamadingdong Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2007 completne sem si prelozil psp do cz, jen nejdou pismena ž,ť,š,č... a pod nastaveni taky nejak neslo prelozit :( skodaajaký pod nastevení myslíš?treba systemove nastaveni a pak je tam nick name... Citovat
LukDM Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2007 completne sem si prelozil psp do cz, jen nejdou pismena ž,ť,š,č... a pod nastaveni taky nejak neslo prelozit :( skodaajaký pod nastevení myslíš?treba systemove nastaveni a pak je tam nick name...já sem to psal vlastně do xmb modding,musíš si totiž otevřít i jiný rco,ono to neni jen v topmenu ale třeba system_plugin a dalších Citovat
filous Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2007 mam fw 2.71 a chci se zeptat jak si ty ikony prekopituju do psp ja to dam jenom dotoho dh atd..... a jiny ikony tam mam jenom kdyz to stoho devhokuu spustim 2 .71 jinak je tam nemama newite co stim?? Citovat
Osmen Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2007 to menu jde upravovat jen v 3.03oe a to pres flash pamet .... takze na 2.71 s mtim nic nenadelas ... Citovat
filous Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2007 to menu jde upravovat jen v 3.03oe a to pres flash pamet .... takze na 2.71 s mtim nic nenadelas ... me to de jenom pres deevhook Citovat
filous Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2007 takze to ani cesky nemuzu mit kdyz si to nastavim Citovat
Vycurat_Aspat Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2007 omg... uz stimhle topicem to si reste nekde jinde ja chci videt neci XMB :-! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.