marty2088 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Ahoj chci se zeptat jestli se to uz nekomu taky stalo ze pri hrani najednou prestal jit zvuk a uz proste znovu fungovat nezacal. Uz sem zkousel zmenu kabelů a podobne, ale zvuk mi stale nejde. pls o radu dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Ahoj chci se zeptat jestli se to uz nekomu taky stalo ze pri hrani najednou prestal jit zvuk a uz proste znovu fungovat nezacal. Uz sem zkousel zmenu kabelů a podobne, ale zvuk mi stale nejde. pls o radu dik dela ti to jako pri hre?z niceho nic?nevim cim to presne muze bejt,,,,ale vypada to jako kdyby prestaval cist laser....me to takhle delalo(sice u ps2)ale pak to necetlo uz nic.....nebo nemas skrabli dvd....nebo blbe vypaleny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marty2088 Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 no hry mam jen origo ale ten zvuk mi vypad pri hrani ale uz potom vubec nesel ale hry mi fachaj v poho a zvuk ten nejde ani dyz pustim filmi nebo prehravam pisnicky proste vubec, ale 2x se mi uz stalo ze naskocil treba janom na minutu a pak zase prestal fachat:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _beriii_ Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 muhaha to vypada na HW ERROR ze by to schytala zvukarna?? ja to vidim na reklamaci nebo servis :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 přesně jak říká berii servis, to co psal kapr je hloupost pokud ti to dělají všechny hry a filmy...tak laser to těžko bude.....když hru ti bezproblémů načte....napiš modovi Lukdm dal by ti číslo přímo na MS linku a zařídíš si svoz xka na reklamaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 to číslo na bezplatnou linku je 800142365,je potřeba bejt u xboxe a kdyžtak ho mít i zapnutý,oni se ti pokusí pomoc a když uznají že je to na reklamaci tak se s tebou domluví na čase kdy si to firma UPS vyzvedne a pak za pár dnů (většinou tak 2 týdný max) by ti to měli zase přivést Dante: přesně s tímhle lukem jsem myslel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marty2088 Odesláno Říjen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 na reklamaci to uz asi nepude pac mam jeden z prvních kousku Xka takze uz davno po zaruce, ale zavolat tam zkusim :), nejspis si k vanocum koupim new Xko :) to bude asi nejlepsi reseni :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 Eště mě napadlo, že by to mohl být vadnej kabel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 na reklamaci to uz asi nepude pac mam jeden z prvních kousku Xka takze uz davno po zaruce, ale zavolat tam zkusim :), nejspis si k vanocum koupim new Xko :) to bude asi nejlepsi reseni :)no oni nechtěj vubec žádnej doklad o koupi takže když jim řekneš datum koupě aby se to vešlo do těch 2 let tak by neměl být problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 no oni nechtěj vubec žádnej doklad o koupi takže když jim řekneš datum koupě aby se to vešlo do těch 2 let tak by neměl být problém To by ale potom mohl tahle reklamovat každej ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 To by ale potom mohl tahle reklamovat každej ne? njn,ale tak je to microsoft,ty na to maj,mě se prostě jen zeptala na datum a nic víc nechtěla takže bych to aspon zkusil no,kdyžtak si sežen třeba nějakýho známýho kdo by měl účtenku v nejhoršim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 Tak to je pecka. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marty2088
Ahoj chci se zeptat jestli se to uz nekomu taky stalo ze pri hrani najednou prestal jit zvuk a uz proste znovu fungovat nezacal. Uz sem zkousel zmenu kabelů a podobne, ale zvuk mi stale nejde.
pls o radu dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts