ice22222 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Potrebuju pls poradit jak preinstalovat soft v SE W550i. diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 zkus : http://www.se-tuning.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 zkus : http://www.se-tuning.cz/ kdybys mi poradil presny odkaz byl bych ti moc vdecny. Nejak se tam nemuzu zorientovat. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 kdybys mi poradil presny odkaz byl bych ti moc vdecny. Nejak se tam nemuzu zorientovat. Diky tak to jsme dva ...vubec tam neni topic pro zacatecniky nebo neco podobny:roll:....me to doporucil jen kamos kterej flashuje SE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 tak to jsme dva ...vubec tam neni topic pro zacatecniky nebo neco podobny:roll:....me to doporucil jen kamos kterej flashuje SE... a nemohl bys mi na neho poslat ICQ... mam fakt akutni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 a nemohl bys mi na neho poslat ICQ... mam fakt akutni problem Ja na nej ICQ nemam .... zeptam se v pondeli po jeho ICQ ve skole.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 Ja na nej ICQ nemam .... zeptam se v pondeli po jeho ICQ ve skole.... diky... snad mi pomuze on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 krystof94 se mi neozval... prosim stale o radu. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Je to docela jednoduchý, ale nevim jak se to dělá u těhle novejch typů, páč na to dělali nějaký ochrany. Já mám k750i předělanej na W800i. Tam ti stačil normální kabel pro SE. Stáhnul jsem firmware (f0 + f1) nahrál přes nějakej program tuším x++. A potom přes toho far managera jsem nahrál customizaci. Vypadá to jednoduše, ale poprví jsem to dělal asi 5 hodin s tim, že už to dohromady nedám. :) Ale jak řikám, nevim jak je to u těch novejch typů a na "http://www.se-tuning.cz/" nevypadá, že by tam bylo zrovna živo. Asi bych si na žádnej flash netrouf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 napis mi prosim na icq... neni to zadny novy tip... je to stejna kolekce jak byla k750... proste stejna modelova rada... dam crdts kdyz mi pomuzes. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.