Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Návod na výměnu ikon v XMB menu

dragonetti

Recommended Posts

Zdravim vsechny, tady je navod jak si upravit ikony v XMB menu:

1 - Ztahnout si software "Topmenu Generator a Topmenu_plugin.rco flasher"

2 - Ztahnout si nejake ty ikony: !!! Ikony musi mit tyto hodnoty 64x64 256 barev!!! Jinak hrozi brick.

3 - Jakmile budete mit vse ztazeno, tak si pomoci "Topmenu Generator" vytvorite menu dle svych predstav. Tento program je velmi jednoduchy a hned na prvni pohled ho pochopite. Kdyz stisknete na create, tak se vytvori soubor "Topmenu_plugin.rco", ktery nasledne zkopirujete na koren karty.

4 - Poté si do PSP nakopirujete "Topmenu_plugin.rco flasher". Slozky "%__sce__tmprf a __sce__tmprf" date do slozky PSP\GAME150.

5 - Jakmile budete mit vse hotove, tak spustite program. Nabehne Vam tabulka, ktera bude v cestine, tak si vse peclive prectete. Hned jak potvrdite prepsani, tak Vam to sdeli ASI HOTOVO :-). Stejne by melo byt vse ok a hned vam to skoci do menu PSP.

6 - Kdyby jste chteli zpet puvodni menu, tak si ztahnete "Original top menu" Tady je odkaz nato, jak vratit original menu "http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=5"

Preju hodne stesti pri predelavani menu!

Cerpal jsem z navodu od NIOBE a programek Topmenu generator je od KGSWS a tim to jim dekuji :-).

PS: menu jde vymenit i pres posledni verzi X-flash, ale presto jsem to neukousel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Mohla by tam být zmínka o počeštování (ku.rva to je slovíčko) názvů konkrétních ikon tzn. Music na Hudba atd. prostě hezky česky... padlo něco ohledně toho, aby to bylo ve stejném počtu písmen.. mohli byste to nějak upřesnit. předem díkes

Hele tohle nemeni nazvy, ale ikony. Pokud chces zmenit nazvy, musis se obratit na majstra KGSWS

Odkaz ke komentáři

Mohla by tam být zmínka o počeštování (ku.rva to je slovíčko) názvů konkrétních ikon tzn. Music na Hudba atd. prostě hezky česky... padlo něco ohledně toho, aby to bylo ve stejném počtu písmen.. mohli byste to nějak upřesnit. předem díkes

Hele tohle nemeni nazvy, ale ikony. Pokud chces zmenit nazvy, musis se obratit na majstra KGSWS

islo by aj to, staci ak to otvorite v hex editore...

snap000-1.jpg

snap004-1.jpg

v DevHooku

Odkaz ke komentáři

predtim nez zmenite topmenu si zazalohujte to svoje origo... !!

takze to co je v tom navodu je blbe?

Nemelo byt to byt spatne, jelikoz je to moje origos topmenu, ale asi musi mit kazdy to svoje.

hups sorry nevsimol som si ze v navode bolo prilozene tvoje originalne zalohovane topmenu s 3.02/3 OE

Odkaz ke komentáři

Neporadil by jste mi někdo jak vytvořit ty ikonky? Zkoušel jsem viz. příloha, ale u převádění mi to nápiše, že 1.ikonka je moc velká. Dočetl jsem se něco o transparentnosti, ale vůbec nevím co a jak nastavit. Díky za radu.

Musíš jim dát 256 barev ( 8bitů).

Odkaz ke komentáři

Neporadil by jste mi někdo jak vytvořit ty ikonky? Zkoušel jsem viz. příloha, ale u převádění mi to nápiše, že 1.ikonka je moc velká. Dočetl jsem se něco o transparentnosti, ale vůbec nevím co a jak nastavit. Díky za radu.

ikona se uspěšně převedla do MIG formátu, ale pak je nutný ji zbalit, no a po zbaleni je větší než originalní ... skus snížit detaily ikony

Odkaz ke komentáři

ikona se uspěšně převedla do MIG formátu, ale pak je nutný ji zbalit, no a po zbaleni je větší než originalní ... skus snížit detaily ikony

Tak první obrázek se mi povedl nějak upravit a zmenšit na 4,5 kB, ale mám problémy s dalšíma. Jak zmenšit ten detail ikony? :oops: :oops: Díky
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu