dragonetti Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Zdravim vsechny, tady je navod jak si upravit ikony v XMB menu: 1 - Ztahnout si software "Topmenu Generator a Topmenu_plugin.rco flasher" 2 - Ztahnout si nejake ty ikony: !!! Ikony musi mit tyto hodnoty 64x64 256 barev!!! Jinak hrozi brick. 3 - Jakmile budete mit vse ztazeno, tak si pomoci "Topmenu Generator" vytvorite menu dle svych predstav. Tento program je velmi jednoduchy a hned na prvni pohled ho pochopite. Kdyz stisknete na create, tak se vytvori soubor "Topmenu_plugin.rco", ktery nasledne zkopirujete na koren karty. 4 - Poté si do PSP nakopirujete "Topmenu_plugin.rco flasher". Slozky "%__sce__tmprf a __sce__tmprf" date do slozky PSP\GAME150. 5 - Jakmile budete mit vse hotove, tak spustite program. Nabehne Vam tabulka, ktera bude v cestine, tak si vse peclive prectete. Hned jak potvrdite prepsani, tak Vam to sdeli ASI HOTOVO :-). Stejne by melo byt vse ok a hned vam to skoci do menu PSP. 6 - Kdyby jste chteli zpet puvodni menu, tak si ztahnete "Original top menu" Tady je odkaz nato, jak vratit original menu "http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=5" Preju hodne stesti pri predelavani menu! Cerpal jsem z navodu od NIOBE a programek Topmenu generator je od KGSWS a tim to jim dekuji :-). PS: menu jde vymenit i pres posledni verzi X-flash, ale presto jsem to neukousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 nooo :) ze by som to skusil :) hehe asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 mám FW 2.71 SE-B pude mi to taky, nemusim se bát bricku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 mno... asi sem si to podrbal....dal jsem si tam ty svoje iconky..ale nelibili se mi :) tak jsem si tam chtel dat origo..ale nacetlo se to ale icony nikde..jenom se mi ukazal orig plocha a cas baterka atd...mam 3.02 OE-B tak skusim to hodit zpet na 1.50 a uvidim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 predtim nez zmenite topmenu si zazalohujte to svoje origo... !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 predtim nez zmenite topmenu si zazalohujte to svoje origo... !! takze to co je v tom navodu je blbe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 predtim nez zmenite topmenu si zazalohujte to svoje origo... !! Hele a co takhle pouzit topmenu_plugin z vyssich verzi devhooku? To by mel byt taky origos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 predtim nez zmenite topmenu si zazalohujte to svoje origo... !! takze to co je v tom navodu je blbe? Nemelo byt to byt spatne, jelikoz je to moje origos topmenu, ale asi musi mit kazdy to svoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Jinak hrozi brick.... recovery mě zachrání že jo ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Jinak hrozi brick.... recovery mě zachrání že jo ? :) To by mel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Mohla by tam být zmínka o počeštování (ku.r.va to je slovíčko) názvů konkrétních ikon tzn. Music na Hudba atd. prostě hezky česky... padlo něco ohledně toho, aby to bylo ve stejném počtu písmen.. mohli byste to nějak upřesnit. předem díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Mohla by tam být zmínka o počeštování (ku.rva to je slovíčko) názvů konkrétních ikon tzn. Music na Hudba atd. prostě hezky česky... padlo něco ohledně toho, aby to bylo ve stejném počtu písmen.. mohli byste to nějak upřesnit. předem díkes Hele tohle nemeni nazvy, ale ikony. Pokud chces zmenit nazvy, musis se obratit na majstra KGSWS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 predtim nez zmenite topmenu si zazalohujte to svoje origo... !! takze to co je v tom navodu je blbe? Nemelo byt to byt spatne, jelikoz je to moje origos topmenu, ale asi musi mit kazdy to svoje. aha tak proto mi to asi zmizelo ty vsechny icony..mno skoda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Mohla by tam být zmínka o počeštování (ku.rva to je slovíčko) názvů konkrétních ikon tzn. Music na Hudba atd. prostě hezky česky... padlo něco ohledně toho, aby to bylo ve stejném počtu písmen.. mohli byste to nějak upřesnit. předem díkes Hele tohle nemeni nazvy, ale ikony. Pokud chces zmenit nazvy, musis se obratit na majstra KGSWS islo by aj to, staci ak to otvorite v hex editore... v DevHooku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Neporadil by jste mi někdo jak vytvořit ty ikonky? Zkoušel jsem viz. příloha, ale u převádění mi to nápiše, že 1.ikonka je moc velká. Dočetl jsem se něco o transparentnosti, ale vůbec nevím co a jak nastavit. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 predtim nez zmenite topmenu si zazalohujte to svoje origo... !! takze to co je v tom navodu je blbe? Nemelo byt to byt spatne, jelikoz je to moje origos topmenu, ale asi musi mit kazdy to svoje. hups sorry nevsimol som si ze v navode bolo prilozene tvoje originalne zalohovane topmenu s 3.02/3 OE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 ufffff....tak recovery pomohlo...mam ted 1.50 a ikony zase jsou tam kde maj byt(v psp :D )tak ted hodim zase z5 na 3.02 OE-A a pak B :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 totok som si tam dal ja :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Neporadil by jste mi někdo jak vytvořit ty ikonky? Zkoušel jsem viz. příloha, ale u převádění mi to nápiše, že 1.ikonka je moc velká. Dočetl jsem se něco o transparentnosti, ale vůbec nevím co a jak nastavit. Díky za radu. Musíš jim dát 256 barev ( 8bitů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Neporadil by jste mi někdo jak vytvořit ty ikonky? Zkoušel jsem viz. příloha, ale u převádění mi to nápiše, že 1.ikonka je moc velká. Dočetl jsem se něco o transparentnosti, ale vůbec nevím co a jak nastavit. Díky za radu. ikona se uspěšně převedla do MIG formátu, ale pak je nutný ji zbalit, no a po zbaleni je větší než originalní ... skus snížit detaily ikony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Neporadil by jste mi někdo jak vytvořit ty ikonky? Zkoušel jsem viz. příloha, ale u převádění mi to nápiše, že 1.ikonka je moc velká. Dočetl jsem se něco o transparentnosti, ale vůbec nevím co a jak nastavit. Díky za radu. ikona se uspěšně převedla do MIG formátu, ale pak je nutný ji zbalit, no a po zbaleni je větší než originalní ... skus snížit detaily ikony Tak první obrázek se mi povedl nějak upravit a zmenšit na 4,5 kB, ale mám problémy s dalšíma. Jak zmenšit ten detail ikony? :oops: :oops: Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 takze ono to funguje i na 3.02SE-B? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 totok som si tam dal ja :lol: nechces mi to sem upnout ?tohle se mi fakt libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 ten program funguje i na 3.03 OE-B nebo musim pres X-Flash? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 ten program funguje i na 3.03 OE-B nebo musim pres X-Flash? :) Já to dělal přes ten program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.