m@rtinn Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 pls co vsechno potrebuju k reklamaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 Teoreticky by stačilo přesný datum a čas kdys to koupil a čislo výrobku. Ale nejlechčí je to když máš záručák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m@rtinn Odesláno Říjen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 ok dik ale mam tam vzit jen xbox ??nebo celou krabicu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 Radši vem celou krabicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 ok dik ale mam tam vzit jen xbox ??nebo celou krabicu? podle zákonů ti stačí jen xbox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 podle zákonů ti stačí jen xbox Ale někteří obchodníci víš jak....Ale už to neřešme:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 Ale někteří obchodníci víš jak....Ale už to neřešme:) já vím ... ale jak je řečeno - zákon je na naší straně xD a u microsoftu by to měli brát bez krabice(estli to nerekllamuje někde jinde) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m@rtinn Odesláno Říjen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 svatá pravda snad to vyjde:-D dyztak si budu muset koupit novej xbox:-D EDIT: jeste pls nevite za jak dlouho to bude vyreklamovany?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 Nejdýl tak do měsíce,obvykle 14 dní ale u Xka nevím to nemám xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m@rtinn Odesláno Říjen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 pls lidi nevite za jak dlouho bude zhruba vyreklamovany xbox? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 na co zakladas novy topic kdyz uz jeden topic o reklamaci mas... Maximalni doba je 1 mesic (na 100% ti to neudalji driv) Reklamoval jsem mys, u ktere bylo jasne ze se neopravi a musel jsem cekat ten mesic. EDIT: ozzy625 snad staci ze jsem mu to rek ja, trosku OT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
m@rtinn
pls co vsechno potrebuju k reklamaci?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts