au! Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2008 nechapu ,jestli je mozne ,aby o2 udelal to aby neslo wifi viz. tento odkaz 3 řádek odspoda : wifi zdarma - ne http://www.cz.o2.com/osobni/cz/telefony_a_zarizeni/iphone/popup/-publish-hlavni_weby-osobni-telefony_a_zarizeni-iphone-pricelists_O2Kul.html ma to nekdo takto koupene ? funguje mu wifi zadara (normalne) ?...pls napiste
Zekeasakura Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2008 Myslim si ze su tym myslene len O2 hotspoty. A keby bol naozaj blokovany iphone tak jailbreak to vyriesi.
au! Odesláno Říjen 12, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2008 jj asi jsem to pochopil uz mi to psalo vice lidi,tak to dekuju,,, jinak pls muzete jeste psat jestli se to vyplati,a taky podrobnosti dalsi..
^ToMmY^ Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2008 nejlepsi je vzdy zajit do nejakyho kammenyho obchodu a zeptat se osobne nebo operatora... vzdy pro tebe najdou nejaky reseni
au! Odesláno Říjen 12, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2008 jo asi to vypada ,ze zejtra pujdu do o2 u nas,zeptam se jestli maj tam nakyho iphona,a kdyztak si ho zamluvim.
Sim3to Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2008 jj, jestli zajdes nekam tak ti ho daji i zkusit si ho do ruky se simkou atd atd :) V dnesni dobe udelaji hodne veci aby te prinutili aby sis ho koupil :D Asi si takhle pujdu skusit HTC touch pro :love:
au! Odesláno Říjen 12, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2008 ja uz byl u nas v tmobile ale tam jen ten vystavni kus,a na nej nic neni,navic na iphonu uz nic neokoukam ,ma ho bracha :P
Sim3to Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2008 ja uz byl u nas v tmobile ale tam jen ten vystavni kus' date='a na nej nic neni,navic na iphonu uz nic neokoukam ,ma ho bracha :P[/quote']tak to ne no :D ale kdyz ma bracha iphone, tak si vem HTCko a muzete changovat ne? :D
au! Odesláno Říjen 12, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2008 ^^ :angry: né,ja proste chci iphone,to mi nevymluvis,, jinak aby jsme tu nepsali blbosti, vyplati se vic o2 kůůůl 250 nebo o2 NEON 300 ? samozrejme s iphonem
Sim3to Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2008 ^^ :angry: né' date='ja proste chci iphone,to mi nevymluvis,,jinak aby jsme tu nepsali blbosti, vyplati se vic o2 kůůůl 250 nebo o2 NEON 300 ? samozrejme s iphonem[/quote'] to uz bych se sel zeptat do toho obchodu, tam ti poradi asi nejlip, takovych otazek dene slysi dost a odpoved urcite taky maji :)
au! Odesláno Říjen 12, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2008 jj ale me zajima prave nazor od vas , jinak zejtra tam urcite jdu.
myschoo Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2008 napis sem nejake info o tych tarifoch lebo inak je cely tento topic onicom a zamknem ho :>
au! Odesláno Říjen 13, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2008 tak sem tam dneska tam byl a rikali mi ,ze iphone nemaj ,ze nejsou oficialni prodejci ... :/ takze muzete lock,je mi to na nic
Robinecek Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 No když sem se ptal s tatkou tak myslim že to je tak že kůůl, neon jsou na 36 měsícu a ten za těch M,L,XL,XXL sou na 24 měsícu a když si vezmeš iPhone na kůůl nebo neon tak tě víjde iPhone hrozně draho .. Pokuď si to dobře vybavuju :D
Recommended Posts