moosi1 Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Zdarec mám firmware 3.02 OE-B když si tam dám normálně jakoukoliv iso hru tak když na ni najedu tak se mi tam ukáže ukázka a potom když to chcu spustit tak se psp vypne pls. poraďte mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 Nehrál sis s nastavení v recovery? Máš v mechanice umd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 ..mas v mechanice UMD ..mas v PSP vytvoreny slozky GAME, GAME150 a GAME302(nebo jak ma bejt) ..mas funkcni iso :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moosi1 Odesláno Leden 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 umd nemám a v recovery mám nastavený abych tam nemusel mít umd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 umd nemám a v recovery mám nastavený abych tam nemusel mít umd ..to nemusi fungovat u vsech iso...(nekdy se proste bez UMDcka neobejdes) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
moosi1
Zdarec mám firmware 3.02 OE-B když si tam dám normálně jakoukoliv iso hru tak když na ni najedu tak se mi tam ukáže ukázka a potom když to chcu spustit tak se psp vypne pls. poraďte mi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts