Matty Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 cus lidi pls poradte mam tu notebooka a kdyz chci pustit naky zvuk a zapojim konektor od reprapku do zdirky tak mi hrajou jen repraky v notebooku a ne ty repraky co jsem zapojil pls potrebuju nutne help....specha jeste pisu info ze to je Vista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 hmm zajimavý problém zkus nainstalovat ovladače k těm repro a nebo aktualizovat ovladače zvuku (Realtek atd...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matty Odesláno Říjen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 pls a posles mi naky linky protoze ja toho nasel hafec a zadny nefakal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 a neni třeba ten jack na notebooku "vymrdlanej" ? Takže NTB vubec nepozná , že je v něm jack zasunut. Zkus tam strčit sluchatka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matty Odesláno Říjen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 sluchatka nejdou vubec hrajou jen repraky v pc a neni to problem softarovej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Matty
cus lidi pls poradte mam tu notebooka a kdyz chci pustit naky zvuk a zapojim konektor od reprapku do zdirky tak mi hrajou jen repraky v notebooku a ne ty repraky co jsem zapojil pls potrebuju nutne help....specha
jeste pisu info ze to je Vista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts