Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zajímavý problém - vypínání PSP po cca 3 minutách

xkobi

Otázka

Ahoj, mám PSP slim 3.71 M33-2 a řeším následující problém

- nenaběhne z baterie

- naběhne alespoň ze zdroje, ale po cca 3 minutách lup a vypne se :blink2:

Pokusím se popsat další chování, třeba v tom uvidíte něco nestandartního

- po samovolném vypnutí už nejde zapnout, musím odpojit a znovu zapojit AC adaptér

- po připojení adaptéru svítí cca 4 vteřiny oranžová kontrolka, při zapnuté PSP svítí zelená

- indikátor baterie ukazuje 3 čárky, občas zmizí a znovu se objeví

- informace o baterii v System settings oznamují pouze External zdroj, nic víc

Zkoušel jsem recovery i pročistit kontakty na baterii. Bohužel nemám na odzkoušení jinou nabíječku.

Podotýkám, že PSP dosud fungovala bez problémů a to i z baterie.

nějaké zkušenosti? :idea:

díky

kobi, Brno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
updatni firmware...preflashuj vsechny flashe....flash0 atd atd...

(odbrickuj ho...tohleto je jako fake brick)

Vysvětli mi jak se daj "prefleshovat vsechny flashe flash0 atd atd."! A ještě co to znamená "fake brick". Já znám jenom semibrick a fullbrick. Tak mě pouč pls.

Já to vidím spíš na nějákej HW problém. Ale přeci jenom než to zahodíš nejdřív zkus v recovery dát format flash1..když nepůjde. Tak si udělej pandoru a MMS s dccv7 a zkus ho flashnout. Jestli nepůjde zkus obnovit IDstorage a jestli ani to ne tak zkus naformátovat jednotlivé oddíly paměti pomocí volby Lflash v DCCv7. Jestli nic z tohohle tak to vypadá na HW problém pak jedině reklamace/dát ho do šrotu.

Odkaz ke komentáři

• 0
1. Rozoberal si to PSP niekedy?

2. Skus zapnut na nabijacke a vyber bateriu, reakcia?

3. Mas nejaky tunning?

4. Naformatuj f1 zapni nabijanie cez USB v RECO. a vypni v XMB.

1. Zatim jsem nemel duvod :]

2. Nabijecka, vyberu akumulator, zadna zmena, stale sviti zelena LED. Vratim akumulator, sviti oranzova LED, tentokrat nezhasne po par vterinach - jako by mela snahu se nabijet.

3. Nope

4. Pri formatovani flash1 zahlasi 'corrupted settings' (i pri opakovanem), nicmene necha se zformatovat. Po chvili se zase vypla, vybral jsem baterku a ted uz asi hodinu drzi :psp:

Kdyby nebylo toho samovolneho vypnuti po preformatovani, rekl bych ok. Baterka porad nebezi, spalena pojistka?

Kazdopadne diky vsem, zkusim ji ted trochu zatizit ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu