xkobi Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 Ahoj, mám PSP slim 3.71 M33-2 a řeším následující problém - nenaběhne z baterie - naběhne alespoň ze zdroje, ale po cca 3 minutách lup a vypne se :blink2: Pokusím se popsat další chování, třeba v tom uvidíte něco nestandartního - po samovolném vypnutí už nejde zapnout, musím odpojit a znovu zapojit AC adaptér - po připojení adaptéru svítí cca 4 vteřiny oranžová kontrolka, při zapnuté PSP svítí zelená - indikátor baterie ukazuje 3 čárky, občas zmizí a znovu se objeví - informace o baterii v System settings oznamují pouze External zdroj, nic víc Zkoušel jsem recovery i pročistit kontakty na baterii. Bohužel nemám na odzkoušení jinou nabíječku. Podotýkám, že PSP dosud fungovala bez problémů a to i z baterie. nějaké zkušenosti? :idea: díky kobi, Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 El Matador Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 updatni firmware...preflashuj vsechny flashe....flash0 atd atd... (odbrickuj ho...tohleto je jako fake brick) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 updatni firmware...preflashuj vsechny flashe....flash0 atd atd...(odbrickuj ho...tohleto je jako fake brick) Vysvětli mi jak se daj "prefleshovat vsechny flashe flash0 atd atd."! A ještě co to znamená "fake brick". Já znám jenom semibrick a fullbrick. Tak mě pouč pls. Já to vidím spíš na nějákej HW problém. Ale přeci jenom než to zahodíš nejdřív zkus v recovery dát format flash1..když nepůjde. Tak si udělej pandoru a MMS s dccv7 a zkus ho flashnout. Jestli nepůjde zkus obnovit IDstorage a jestli ani to ne tak zkus naformátovat jednotlivé oddíly paměti pomocí volby Lflash v DCCv7. Jestli nic z tohohle tak to vypadá na HW problém pak jedině reklamace/dát ho do šrotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 1. Rozoberal si to PSP niekedy? 2. Skus zapnut na nabijacke a vyber bateriu, reakcia? 3. Mas nejaky tunning? 4. Naformatuj f1 zapni nabijanie cez USB v RECO. a vypni v XMB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xkobi Odesláno Říjen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 1. Rozoberal si to PSP niekedy?2. Skus zapnut na nabijacke a vyber bateriu, reakcia? 3. Mas nejaky tunning? 4. Naformatuj f1 zapni nabijanie cez USB v RECO. a vypni v XMB. 1. Zatim jsem nemel duvod :] 2. Nabijecka, vyberu akumulator, zadna zmena, stale sviti zelena LED. Vratim akumulator, sviti oranzova LED, tentokrat nezhasne po par vterinach - jako by mela snahu se nabijet. 3. Nope 4. Pri formatovani flash1 zahlasi 'corrupted settings' (i pri opakovanem), nicmene necha se zformatovat. Po chvili se zase vypla, vybral jsem baterku a ted uz asi hodinu drzi :psp: Kdyby nebylo toho samovolneho vypnuti po preformatovani, rekl bych ok. Baterka porad nebezi, spalena pojistka? Kazdopadne diky vsem, zkusim ji ted trochu zatizit ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xkobi
Ahoj, mám PSP slim 3.71 M33-2 a řeším následující problém
- nenaběhne z baterie
- naběhne alespoň ze zdroje, ale po cca 3 minutách lup a vypne se :blink2:
Pokusím se popsat další chování, třeba v tom uvidíte něco nestandartního
- po samovolném vypnutí už nejde zapnout, musím odpojit a znovu zapojit AC adaptér
- po připojení adaptéru svítí cca 4 vteřiny oranžová kontrolka, při zapnuté PSP svítí zelená
- indikátor baterie ukazuje 3 čárky, občas zmizí a znovu se objeví
- informace o baterii v System settings oznamují pouze External zdroj, nic víc
Zkoušel jsem recovery i pročistit kontakty na baterii. Bohužel nemám na odzkoušení jinou nabíječku.
Podotýkám, že PSP dosud fungovala bez problémů a to i z baterie.
nějaké zkušenosti? :idea:
díky
kobi, Brno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts