syffi Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 čau stáhnul jsem si afkim a nefachá mám se přihlásit na bitlbee.org ale když tam najedu newim kde bych se měl přihlásit vim že je jedno co tam napíšu ale newim kde to je..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 no bitlbee.org momentalne nejde tak bez na psp.novinky.org a tam mas novy afkim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fan1s Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 no a nebo otevri slozku afkim smaz to betlebee.. a pust PSP normal afkima a ono se to bude chtit prihlasit na jiny bitlebe zadej si nejakou prezdivkua heslo a melo by to fungovat jinak podrobnejc na www.psp.novinky.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
syffi
čau stáhnul jsem si afkim a nefachá mám se přihlásit na bitlbee.org ale když tam najedu newim kde bych se měl přihlásit vim že je jedno co tam napíšu ale newim kde to je.....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.