megaSKILL Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 pls poradte uz jich tam mam asi 6 a pak to je neprehledný :cry: :cry: dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 v recovery dej registry hack a tam je hide corrupted icons Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Leden 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 a sakra ,,,je to trapný:D ale kde je to recovery menu:D:D? pak tenhle topik radsi smazte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubo Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 pri zapinani PSP drz stalene R a ides do recovery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Leden 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 já tam mám akorát activate WMA activate flash player button assaign (currenty X is enter) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 já tam mám akorát activate WMA activate flash player button assaign (currenty X is enter) Je to myslim v configure Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Leden 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 jj je díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 alebo mouzis to urobit prepisanim adresarov. pouzivaj tento zapis pre nazvy adresarov. nazov - ako sa aplikacia vola %__SCE__nazov __SCE__nazov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
megaSKILL
pls poradte uz jich tam mam asi 6 a pak to je neprehledný :cry: :cry:
dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts