Wartryton Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 prosím udělejte mi anglickou prezentaci o českým sportu v České republice: stačí 12 stránek děkuji ... odměna : 5GB na CZSHARE CREDITS THX... prosím a ješte mi napiste osnovu sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 skusim neco udelat abych se vyhrabal z minusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 to ma bejt nakej urcitej treba fotbal bo celkove sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Říjen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 ja uz jsem si to udelal ... nikdo furt nepsal ... ale i tak diky ... pls Lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 tak toto je super,priste napis nejaky datum,do kdy se to ma udelat!!!! ,OK????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.