Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Divnej problém s PSP Slim a HOLD tlačítkem

Big Tony.D

Otázka

Zdarec mám takovej zvláštní problém...včera mě přišlo PSP Slim, tak sem ho flashnul, zapnul tekkena a najednou mě startem nejdou vypnout ukázky...

tak si říkám že to občas dělaj že poprvý ty ukázky nejdou vypnout, ale nešli ani podruhý ani potřetí;) pak hraju tekkena a chci jít do menu tak dám SELECT+START a ono to normálně jde..pak chci tekkena vypnout, tak dám HOME,naběhne šedá obrazovka ale nebliká ten výběr...vůbec nemůžu dát yes nebo no....tak zamknu PSP, odmknu a lup! ono to jde;)

to samý když chci dát ve hře pauzu, tak START nejde, ale když zamknu PSP, pak držim START a odemknu tak to najednou jde:bash: START nejde ani například u videa...

Myslim si že HW vada to nebude, protože občas to funguje občas ne...a hlavně ve spojením s tlačítkem HOLD:?

Teď tam zkusim hodit jinej cfw, momentálně tam mám 4.01 M33-2...Takže pište, za pomoc určitě nějaké body+thanks;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jo no takže fakt skvělý..zkoušel sem ofik tam to dělá to samý, zkoušel sem reinstal cfw taky to samý, restore defaults setting taky;) takže to týpkovi asi posílám zpátky....pokud někdo nemá nějakou kloudnou radu,máte čas do zejtra do odpoledne;)

Odkaz ke komentáři

• 0

jenom chci napsat -- jestli si to kupoval od nekoho tady na CF a typek ti poslal psp ve stavu o kterem mluvil uplne jinak (tj. napr. rekl ti ze neni zadnej problem ale bohuzel si zjistil ze tam problem je - blbnou tlacitka). Tak ho urcite praskni v topicu o duvere :P spousta lidi to oceni ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu