Jan Holík Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2007 Ahoj... nasel jsem iso RR2ky a sest jich stahnul ale zipy nejsou vsechny a tudis mi nejake chybi... nevite nekdo jestli na netu jsou zbyle at to nemusim stahovat zase cele znovu? Shadow neco daval na rapida ale nevim jestli je to to same :( priklad odkud to mam je treba tady... (ale podobne jsem to nasel na ruznych www a vzdy to koncilo 6kou) PSP iso BY_Marvi and Karoo Citovat
Jajar Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2007 A jsi si jistý, že jich má být víc? Jestli je na všech stránkách 6 partů, tak jich asi víc nebude. Zkoušel jsi to rozbalit? Citovat
D4rkS7der Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2007 rozbal to a uvidíš , bejt tebou bych to nejprve zkusil Citovat
Jan Holík Odesláno Leden 14, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 14, 2007 No prave ze jsem to zkusil :)))))) Chce to part 7 potom a buh vi jestli to nebude chtit dalsi... iso v zipu by melo mit po rozbaleni cca 1,6 GB... Proto se ptam jestli jste nekdo takhle nenarazil :( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.