Jan Holík Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 Ahoj... nasel jsem iso RR2ky a sest jich stahnul ale zipy nejsou vsechny a tudis mi nejake chybi... nevite nekdo jestli na netu jsou zbyle at to nemusim stahovat zase cele znovu? Shadow neco daval na rapida ale nevim jestli je to to same :( priklad odkud to mam je treba tady... (ale podobne jsem to nasel na ruznych www a vzdy to koncilo 6kou) PSP iso BY_Marvi and Karoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 A jsi si jistý, že jich má být víc? Jestli je na všech stránkách 6 partů, tak jich asi víc nebude. Zkoušel jsi to rozbalit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkS7der Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 rozbal to a uvidíš , bejt tebou bych to nejprve zkusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Holík Odesláno Leden 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 No prave ze jsem to zkusil :)))))) Chce to part 7 potom a buh vi jestli to nebude chtit dalsi... iso v zipu by melo mit po rozbaleni cca 1,6 GB... Proto se ptam jestli jste nekdo takhle nenarazil :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.