^ToMmY^ Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 Nwm čím to je ale drhá se mi proste jednou za cas PC a to treba kdyz nic nedelam a jen stahuju a vypnu monitor vratim se chci ho zapnout a nic proste PC běží hučí atd ale obraz neni a pravdepodobne pc pracuje dal...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 Asi ti upadlo do spanku a neni schopne se z nejakeho duvodu probrat - mrkni, zda mas vypnute veskere vypinani pevnych disku/suspend apod.. Je to v moznostech napajeni. Je mozne i prehrati, ale to se projevuje lehce jinak, tady bych hledal chybu spise v (nastaveni) windows.
0 ^ToMmY^ Odesláno Říjen 14, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 este nwm jestli ti to pomuze ale deje se to i pri práci a kdyz mam XP tak se to drha strasne jeste vic nez na vistach... a je to tak 6x denne a pekne me to nastve kdyz stahuju mam skoro hotovo a nazdar... EDIT : Anonyme :-* mel jsem zapnute vypnuti HDD po 20min fakt jestli to ted pojede mas muj obdiv :) EDIT 2 : Prosimte nevis ctj hybridní režim spánku ? :blink: mam to povoleny a nemam tušení
0 bobo Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2008 to je ze se ti ulozi obsah ramky na disk. takze i kdyz vypnes pc z proudu tak ti naskoci ve stejnem stavu jak kdyz jsi ho vypl
0 L053r Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2008 Jestli ti to pořád dělá napadá zkus nastavit BIOS na tovární nastavení
Otázka
^ToMmY^
Nwm čím to je ale drhá se mi proste jednou za cas PC a to treba kdyz nic nedelam a jen stahuju a vypnu monitor vratim se chci ho zapnout a nic proste PC běží hučí atd ale obraz neni a pravdepodobne pc pracuje dal...
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts