^ToMmY^ Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Nwm čím to je ale drhá se mi proste jednou za cas PC a to treba kdyz nic nedelam a jen stahuju a vypnu monitor vratim se chci ho zapnout a nic proste PC běží hučí atd ale obraz neni a pravdepodobne pc pracuje dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Asi ti upadlo do spanku a neni schopne se z nejakeho duvodu probrat - mrkni, zda mas vypnute veskere vypinani pevnych disku/suspend apod.. Je to v moznostech napajeni. Je mozne i prehrati, ale to se projevuje lehce jinak, tady bych hledal chybu spise v (nastaveni) windows. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Říjen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 este nwm jestli ti to pomuze ale deje se to i pri práci a kdyz mam XP tak se to drha strasne jeste vic nez na vistach... a je to tak 6x denne a pekne me to nastve kdyz stahuju mam skoro hotovo a nazdar... EDIT : Anonyme :-* mel jsem zapnute vypnuti HDD po 20min fakt jestli to ted pojede mas muj obdiv :) EDIT 2 : Prosimte nevis ctj hybridní režim spánku ? :blink: mam to povoleny a nemam tušení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 to je ze se ti ulozi obsah ramky na disk. takze i kdyz vypnes pc z proudu tak ti naskoci ve stejnem stavu jak kdyz jsi ho vypl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Jestli ti to pořád dělá napadá zkus nastavit BIOS na tovární nastavení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
^ToMmY^
Nwm čím to je ale drhá se mi proste jednou za cas PC a to treba kdyz nic nedelam a jen stahuju a vypnu monitor vratim se chci ho zapnout a nic proste PC běží hučí atd ale obraz neni a pravdepodobne pc pracuje dal...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts