milmol Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Cavte dokupil som si dva ovladace na Xbox 360 a neidu mi nijako pripojit k Xboxu PLS pomozte co mam urobit. najlepsie ak napisete presny postup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 jak nejdou??co to napise???nebo co udelas...normalne zmackni tlacitko XBOX ve stredu ovladace...a pockej a xko si ho najde:)...nebo nevim popis svuj problem lepe..nebo resetuj cudlikem na xku tak na ovladaci... EDIT:pozde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 je to jednoduche na ovladači zezadu je malé tlačítko to podrž začne to běhat dokola a ještě takový malý tlačítko je na xboxu to taky podrž ono oboje začne běhat a najde se to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milmol Odesláno Říjen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 No normalne som zapol ovladac pomocou tlacitka xbox guide potom som klikol to male tlacitko vzadu a zacalo mi to blikat dokola potom to blikanie dokola prestalo a zacali blikat vsetky svetielka pri tlacitku xbox guide a to je vsetko a ked chcem nieco posuvat alebo potvrdit ale xbox nereaguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 zmackl si to male tlacitko jak na ovladaci tak na xku???? THX by neuskodil teda no:P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milmol Odesláno Říjen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 uz aj na Xboxe a ide to vdaka o tom na xku som nevedel THX za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Fain tak LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
milmol
Cavte dokupil som si dva ovladace na Xbox 360 a neidu mi nijako pripojit k Xboxu PLS pomozte co mam urobit. najlepsie ak napisete presny postup
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts