milmol Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 Cavte dokupil som si dva ovladace na Xbox 360 a neidu mi nijako pripojit k Xboxu PLS pomozte co mam urobit. najlepsie ak napisete presny postup
0 Barborak.Filip Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 jak nejdou??co to napise???nebo co udelas...normalne zmackni tlacitko XBOX ve stredu ovladace...a pockej a xko si ho najde:)...nebo nevim popis svuj problem lepe..nebo resetuj cudlikem na xku tak na ovladaci... EDIT:pozde:)
0 Shifter960 Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 je to jednoduche na ovladači zezadu je malé tlačítko to podrž začne to běhat dokola a ještě takový malý tlačítko je na xboxu to taky podrž ono oboje začne běhat a najde se to
0 milmol Odesláno Říjen 14, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 No normalne som zapol ovladac pomocou tlacitka xbox guide potom som klikol to male tlacitko vzadu a zacalo mi to blikat dokola potom to blikanie dokola prestalo a zacali blikat vsetky svetielka pri tlacitku xbox guide a to je vsetko a ked chcem nieco posuvat alebo potvrdit ale xbox nereaguje
0 Barborak.Filip Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 zmackl si to male tlacitko jak na ovladaci tak na xku???? THX by neuskodil teda no:P
0 milmol Odesláno Říjen 14, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 uz aj na Xboxe a ide to vdaka o tom na xku som nevedel THX za rady
Otázka
milmol
Cavte dokupil som si dva ovladace na Xbox 360 a neidu mi nijako pripojit k Xboxu PLS pomozte co mam urobit. najlepsie ak napisete presny postup
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts