Spoon Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Zdar Xko mam postaveny na stole a tam kde stoji je dira na kabely,pred tim jsem tam nic nemel tak jsem vyndal zaslepku a dal na to Xko,ted me napadlo ze bych ze spoda mohl dat naky vetrak,viz foto. Bude to mit naky efekt? naky nazory pls diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 No mel by tam vice cirkulovat vzduch, takze bude ti to odvadet vzduch z okoli Xka, ale zde jde o to, jestli se dobre odvadi z Xka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 no ten vetrak v tom stole fouka nahoru tzn do Xka jinak vzduch odvadi samozrejme ten co je v Xku+ mam ten z pridavnej z alzy za tech 180,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Spoone proboha proc ti fouka do xka ? :-D Akorat bude zparaseny xD Honem ho otocot xD ale podle me to nebude mit nejaky extra efekt... kazdopadne jestli ti nevadi hluk tak ho tam urcite nech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 no hluk prave nedela vubec je tichej,takze jenom otocit a mam to nechat jo? Edit: otocit to mam kvuli tomu aby tam nesel prach nebo ze ten zvuch nemam hnat dovnitr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 zespoda do xka ti to nepomuže sice jsou tam díry ale nijak do vnitř moc nevedou podle mě se to nevyplatí a když už tak tak at to vzduch odsava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacermak Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 :roll:Ten přídavnej větrák je ti k ničemu, před pár dny sem měl 3 červeny ledky, tak sem se trochu naštval a xbox360 rozebral, mám jeden z prvních co se sem začli neoficialně vozit z Rakouska, i z uplně první mechanikou Toshiba-samsung. Mám několikaleté zkušenosti se stavbou počítaču ale tohle sem nečekal.To chlazení uvnitř je tak blbě vyřešeny že se vubec nedivim že jde tolik xbox360 do háje, to tak dopada když vykonej grafickej čip kryje hlinikovej pasiv a ještě k tomu je těsně nad ním mechanika, procesor na tom není o moc lepe, největší chybou ale je samotné uchycení chladíču k desce nad tím sem opravdu žasnul.A nové xboxy s tim chlazením(pasivním) jsou podobně, to znamená že prakticky každej xbox skončí dřív, nebo později v opravně nebo na skladce, zaleží jenom na tom jak na něm často hraješ. Taky sem si myslel že je to pouze nafouknutá bublina s těma červenejma ledkama, ale v sobotu se mi objevili taky a začína to tim že se ti sekne obraz při hrani, dřív nebo později očekavej že ti zasvítí červeně na stálo. A to sem na něm dva tydny nic nehral, a po pár minutách světla smrti. No a tedka hraju na starym xboxu:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 :roll:Ten přídavnej větrák je ti k ničemu, před pár dny sem měl 3 červeny ledky, tak sem se trochu naštval a xbox360 rozebral, mám jeden z prvních co se sem začli neoficialně vozit z Rakouska, i z uplně první mechanikou Toshiba-samsung. Mám několikaleté zkušenosti se stavbou počítaču ale tohle sem nečekal.To chlazení uvnitř je tak blbě vyřešeny že se vubec nedivim že jde tolik xbox360 do háje, to tak dopada když vykonej grafickej čip kryje hlinikovej pasiv a ještě k tomu je těsně nad ním mechanika, procesor na tom není o moc lepe, největší chybou ale je samotné uchycení chladíču k desce nad tím sem opravdu žasnul.A nové xboxy s tim chlazením(pasivním) jsou podobně, to znamená že prakticky každej xbox skončí dřív, nebo později v opravně nebo na skladce, zaleží jenom na tom jak na něm často hraješ. Taky sem si myslel že je to pouze nafouknutá bublina s těma červenejma ledkama, ale v sobotu se mi objevili taky a začína to tim že se ti sekne obraz při hrani, dřív nebo později očekavej že ti zasvítí červeně na stálo. A to sem na něm dva tydny nic nehral, a po pár minutách světla smrti. No a tedka hraju na starym xboxu:psp: Tak fakt nechapu, proc s tim microsoft uz konecne neco neudela, kdyz je to tak spatne vyreseny .... bud lepsi ¨chlazeni, nebo novejsi technologii vyroby cpu a gpu .... ach jo .. s tim Xkem budou snad porad problemy:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Tak fakt nechapu, proc s tim microsoft uz konecne neco neudela, kdyz je to tak spatne vyreseny .... bud lepsi ¨chlazeni, nebo novejsi technologii vyroby cpu a gpu .... ach jo .. s tim Xkem budou snad porad problemy:cheesygrin: no oproti tomu co bylo předtím je to lepší :dozey: o dost... :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 no oproti tomu co bylo předtím je to lepší :dozey: o dost... :dozey: Presne, myslim si ze lidi, co maji novejsi xbox s HDMI tak jsem na foru jeste neslysel, ze by meli tenhle problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 fakt jo? lol si snad koupim mini mrazak a to Xko do nej strcim a mam vystarano:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacermak Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 :)S tím mrazákem je to docela dobrej nápad:bash: zkusím to chladit tekutym dusíkem:cheesygrin: Ted, vážně je evidentní že chtěl Microsoft ušetřit, a to mu, jak se zdá nevyšlo. Je dobře že pár věcí s chlazením změnil, větši pasivi, a vypadáto že změnil i uchycení + menší vyrobní proces, arcade verze jsou nejpokročilejší. Škoda že je to nenapadlo hned, stejně si myslím že by to chtělo nějakej větráček i dopředu aby ten vzduch tam aspon koloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacermak Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 :psp:Třeba ty novější xboxi ted vydržej i 4 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 :psp:Třeba ty novější xboxi ted vydržej i 4 roky Nebo přesně 2 roky a jeden den ;) Jinak jsem chtěl doplnit, že nejnovější Xbox360 by měl být snad Pro -> 60GB verze s 3 měsíčním Goldem (dočetl jsem se to na ofík stránce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Nebo přesně 2 roky a jeden den ;)Jinak jsem chtěl doplnit, že nejnovější Xbox360 by měl být snad Pro -> 60GB verze s 3 měsíčním Goldem (dočetl jsem se to na ofík stránce) to už se ví dlouho že se má jmenovat pro ... ale některé e-shopy to nazývaj premium 60gb ... o tom 3 měsíčním gold ale nevim :D xD p.s. jinak sry za ot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Kua to je tak špatný mně se při hraní někdy zasekne obraz mněl bych teda něco dělat?. mám tu novější verzi z hdmi tak nvm mno alen těch červenejch se docela bojim:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 udelej si nakej poradnej tunning na chlazeni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 jn uvažuju že si koupim tenhle http://www.alza.cz/chladic-evercool-xbox-360-tg-xb1-d82740.htm a pak ještěn to něják potunim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 razziel tenhle cooler je na nic... lidi s nim maj spatny skusenosti... vubec nepomaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts