Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 - hry online

Wartryton

Otázka

zdravím mám takovej problem ... hraju FIFU 09 na PS3 online a s některýma to jde se spojit ale s velkou vetsinou to nejde.. napise se tam TATO HERNI RELACE JE JIZ VYTVORENA (neco takoveho) a pri tom zadna neni .... ostatnim to nedela... v cem muze byt chyba? nemuze byt neco nastavenyho v PS3 blbe? díky za vsechny rady a odmenim to THX .... kdo mi pomuze najit problem a pojedeto jak to ma byt tak dostane odmeny: THX , Credity , a Czshare kredit 7GB ... diky moc ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No v normálně v PS3 XMB si dej internet settings ( nebo networket settings či co ) a dej nový, wired a custom - pak tam dej to povolit UPnP. Možná de pak nastavit NAT jestli 1 nebo 2 atd.. když tak všechno prozkoušej!

Pokud to nepomůže tak na tu UPnP musíš do routeru! ( já taky musel )

Najdi si jeho nastavení ( jako stránka internetová to bývá ) a tam už to musíš nějak najít. Pokavaď máš dva, zkontroluj, jestli to mají oba povolené...

Odkaz ke komentáři

• 0

cely rozhovor ... chtete od spodu...

Dobrý den,

1 – WIFI připojení je prblémové, protože se ztrácí datové pakety.

2 – IP adresa vůbec nic neřeší a nemá na rychlost a kvalitu připojení vliv

Jak mám rozumět tomu že Vám ted PS3 jede přes kabel? Máte na mysli ty 3 metry do modemu, který potom jede WIFI nebo máte doma 2 druhy připojení?

Při odpovědi prosím uvádějte i text původní zprávy. Děkuji

S pozdravem

Richard Krajca

CS CEE Team

tel:+420 224 326 860

www.electronicarts.cz

http://podpora.electronicarts.cz

Tento e-mail je urcen pouze pro jeho adresata/adresaty a muze obsahovat duverne informace, jejichz ochrana muze byt vyzadovana pravnimi predpisy.

Jestlize jste zpravu obdrzel(a) omylem, neprodlene informujte jejiho odesilatele a tuto zpravu, jeji prilohy a pripadne kopie ihned vymazte. Jakakoli forma uziti, zverejneni, reprodukce, kopirovani, distribuce a sireni teto zpravy je v takovem pripade zakazana.

Electronic Arts, neodpovida za mozne skody zpusobene neuplnym prenosem, moznou modifikaci ci zpozdenim teto zpravy behem prenosu od odesilatele k adresatovi.

This e-mail transmission is intended solely for the ordinary user of the e-mail address to which it was addressed. It may contain legally privileged and/or confidential information.

If you have received this e-mail in error or are not an intended recipient please inform the sender with-out delay and delete this e-mail, attachments and possible copies immediately. The unauthorised use, disclosure, distribution and/or copying of this e-mail or any information it contains is prohibited.

Electronic Arts, does not accept liability for any damage caused by incomplete transmission, possible modification or delay of this e-mail during the transmission from the sender to the recipient

From: Wartryton@centrum.cz [mailto:Wartryton@centrum.cz]

Sent: Thursday, October 16, 2008 1:06 PM

To: Krajca, Richard

Subject: RE: FIFA 09 PS3

Dobrý den ,

ale když se teda s někým spojím tak to šlapá bez lagů... PS3 jsem napojil na kabel , takže mi teďkom jede internet přes kabel ... hodně lidí radí ať si seženu veřejnou IP .. Může to být tím? Děkuji za odpověď

> Od: rkrajca@ea.com

> Komu: "Wartryton@centrum.cz" <Wartryton@centrum.cz>

> Datum: 16.10.2008 12:10

> Předmět: RE: FIFA 09 PS3

>

Dobrý den,

Je mi líto, ale toto připojení mi moc ideální nepřipadá. 512Kb je minimum pro komunikaci, takže to by ještě možná šlo ale v kombinaci s bezdrátovým připojením WIFI to bohužel dohromady nejde. Je mi líto, ale na tomto připojení si Online pořádně nezahrajete.

S pozdravem

Richard Krajca

CS CEE Team

www.electronicarts.cz

Tento e-mail je urcen pouze pro jeho adresata/adresaty a muze obsahovat duverne informace, jejichz ochrana muze byt vyzadovana pravnimi predpisy.

Jestlize jste zpravu obdrzel(a) omylem, neprodlene informujte jejiho odesilatele a tuto zpravu, jeji prilohy a pripadne kopie ihned vymazte. Jakakoli forma uziti, zverejneni, reprodukce, kopirovani, distribuce a sireni teto zpravy je v takovem pripade zakazana.

Electronic Arts, neodpovida za mozne skody zpusobene neuplnym prenosem, moznou modifikaci ci zpozdenim teto zpravy behem prenosu od odesilatele k adresatovi.

This e-mail transmission is intended solely for the ordinary user of the e-mail address to which it was addressed. It may contain legally privileged and/or confidential information.

If you have received this e-mail in error or are not an intended recipient please inform the sender with-out delay and delete this e-mail, attachments and possible copies immediately. The unauthorised use, disclosure, distribution and/or copying of this e-mail or any information it contains is prohibited.

Electronic Arts, does not accept liability for any damage caused by incomplete transmission, possible modification or delay of this e-mail during the transmission from the sender to the recipient

Sent: Wednesday, October 15, 2008 5:20 PM

To: Krajca, Richard

Subject: RE: FIFA 09 PS3

Dobrý den,

rychlost: 512kb/s

typ: bezdrátový internet

poskytovatel: RPS

nejsem součástí žádné sítě a mám soukromou IP .

Děkuji

> Od: rkrajca@ea.com

> Komu: "Wartryton@centrum.cz" <Wartryton@centrum.cz>

> Datum: 15.10.2008 16:15

> Předmět: RE: FIFA 09 PS3

>

Dobrý den,

Jaké máte prosím připojení k internetu? (rychlost, typ, poskytovatel). Jste prosím součástí nějaké sítě? (za routerem apod). protože toto všechno může ovlivnovat vaše připojení a tudíž i výsledný efekt v online režimu.

S pozdravem

Richard Krajca

CS CEE Team

www.electronicarts.cz

-----Original Message-----

Sent: Tuesday, October 14, 2008 10:40 PM

To: podpora@CZ

Subject: FIFA 09 PS3

Dobrý den , chtěl jsem se zeptat proč mi nejde s některýma hráčema hrát online FIFA 09 na PS3? .. Někdy se k někomu připojím , ale k velké většině se nepřipojím. Napíše se tam : Tato herní relace je již vytvrořená. Při tom žádná není. Další uživatelé nemají tento problém...Včem tedy může být problém? FIFU jsem si kupoval jenom díky online službě , jsem zaskočený proč mi to nejede. Prosím o pomoc . Děkuji příjemný den ...

[/Quote]

Odkaz ke komentáři

• 0

To ze na adrese nezalezi, jak Ti napsali neni tak uplne pravda. Ja jsem mel stejny problem. Jsem pripojeny do internetu pres obcanske sdruzeni, které poskytuje internet. Všichni členové jsou za natem a mají pouze privátní adresy. Ven jdou všichni přes NAT. Ve chvíli kdy jsem chtěl hrát s kamarádem který je ve stejné síti, nastal stejný problém. Jelikož veškerá komunikace je přes EA servery a ty nějak nepoberou že se oba tváříme jako jeden klient, protože máme stejnou adresu. Normálně jsme se viděli, ale ve chvíli kdy jsme chtěli spustit hru, tak to napsalo neco ve smyslu že session již neexistuje.

Proto jsme si zažádali o veřejnou IP pro PS3 a rázem bylo po problému.

Je možné, že by bylo i jiné řešení, ale mě zabralo tohle, takže jsem se dále nepídil.

Pokud někdo víte jak to rozchodit jinak, tak se rád nechám poučit:) Přeci jen ne každý má možnost mít veřejnou IP.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu