bigdzony Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2008 cau muzete mi nekdo popsat a vysvetlit co to vlastne je GAME SHARING, nekdy se s tim setkavam i ve hrach diky moc
0 Kapr Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2008 cau muzete mi nekdo popsat a vysvetlit co to vlastne je GAME SHARING, nekdy se s tim setkavam i ve hrachdiky moc to znamena ze hra u ktery to je....muzes hrat ve dvou aniz by ji ten druhej musel mit
0 KennyCZ Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2008 Čili "kousek" (dalo by se říct DEMO) "nasdílíš" kamarádovi, tím pádem stačí, aby měl hru jen jeden, ale můžete hrát i tak. Umí to např. Worms, Loco Roco apod.
0 Sony108 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 no jak uz ti tady rikali.je to proste to kdyz tvuj kamos nema tu hru co chces hrat s nim tak das gamesharing(pokud to jde)v te hre,pak tvuj kamos da gamesharing v psp a jee¨dete:)
Otázka
bigdzony
cau muzete mi nekdo popsat a vysvetlit co to vlastne je GAME SHARING, nekdy se s tim setkavam i ve hrach
diky moc
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts