bigdzony Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 cau muzete mi nekdo popsat a vysvetlit co to vlastne je GAME SHARING, nekdy se s tim setkavam i ve hrach diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 cau muzete mi nekdo popsat a vysvetlit co to vlastne je GAME SHARING, nekdy se s tim setkavam i ve hrachdiky moc to znamena ze hra u ktery to je....muzes hrat ve dvou aniz by ji ten druhej musel mit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KennyCZ Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Čili "kousek" (dalo by se říct DEMO) "nasdílíš" kamarádovi, tím pádem stačí, aby měl hru jen jeden, ale můžete hrát i tak. Umí to např. Worms, Loco Roco apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 no jak uz ti tady rikali.je to proste to kdyz tvuj kamos nema tu hru co chces hrat s nim tak das gamesharing(pokud to jde)v te hre,pak tvuj kamos da gamesharing v psp a jee¨dete:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bigdzony
cau muzete mi nekdo popsat a vysvetlit co to vlastne je GAME SHARING, nekdy se s tim setkavam i ve hrach
diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts