xDante1986 Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Stáhnout Save do Zeldy známý jako Twilight Hack (dále již jen TH) ze stránky http://wiibrew.org/index.php?title=Twilight_Hack, kde stáhnete soubor http://chaoshq.de/~crediar/twilight-hack-v0.1-alpha3a.zip * Potom potřebujeme instalátor WAD do Wii, použil jsem 1.1 (už je tam novější verze 2, kde je možné nahrát více WAD souborů do jednoho adresáře a nainstalovat najednou, já to včera musel dělat postupně) http://www.teknoconsolas.info/foro/viewtopic.php?f=95&t=39512&p=287916 * WAD soubor s VC hrou pro instalaci si stahnout z torrentu http://thepiratebay.org/search/wii%20wad/0/99/0 * Vzít SD kartu a naformátovat na FAT (FAT16) ne FAT32! * Do rootu karty nahrát wad-installer.elf a přejmenovat ho na boot.elf * Do rootu karty nahrát WAD soubor s VC hrou jako title.wad * Z archivu s TH vzít soubor rzdp0.bin (PAL verze hry) a nahrát ho (přejmenovat) na SD kartu do adresáře /private/wii/title/RZDP/data.bin * Potom vložíme SD kartu do Wii a jdeme do správy save souborů, najdeme na Wii save Zeldy a smažeme ho (případně před tím provést zálohu na jinou SD kartu) * Potom se přepneme na SD kartu, kde uvidíme Wii Loader a ten zkopírujeme do Wii * Vložíme DVD se Zeldou do mechaniky a spustíme * Vybereme save TH a po startu hry jdeme k postavě a zmáčkneme A pro rozhovor * Tím se spustí TH a hledá na SD kartě boot.elf, který se pokusí spustit * Tím se spustí WAD installer a po stisknutí tlačítka RESET na konzoli se spustí instalace title.wad. Po instalaci se sám provede reset konzole a hra by měla být vidět v kanále GL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 dantiku muzes to popsat trosku blize ? konzole musi byt ocipovana ? nebo to jde i bez cipu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 dantiku muzes to popsat trosku blize ? konzole musi byt ocipovana ? nebo to jde i bez cipu ? WiiWare je název pro menší hry stahované přes internet (podobně jako pro Virtual Console). Rozdíl je, že u WiiWare se jedná o nové hry, kdežto v druhém případě se jedná o hry ze starších systémů. Oficiálně pro naší republiku není služba dostupná, ale stačí zvolit jiný stát (vhodná je i Austrálie, vzhledem ke kurzu) a je to. Hry jsou ukládány na interní flash paměti s možností odložení na SD kartu nebo opětovného stažení (zadarmo). Nemožnost hraní přímo z SD karty (nebo z nějakého USB disku) je jednou z kritizovaných věcí u Wii a očekává se, že to Nintendo bude muset brzo řešit. převzatu z netu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 ja vim co to je wiiware ... ale spis se mne jedna o to jestli mi ten hack pofici i bez cipu :D ale dik za snahu wiliku :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 mělo by to jet i bež čipu, ale sám mám čip a k testnutí jsem se zatím nedostal, wii moc nehraju teď spíše ps2, nds a ps1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Takže k provedení potřebuju koupit či 'koupit' DVD Zelda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Je to takhle: pokud máte čiplou konzoli, musíte mít vypálenou nebo originální Zeldu. Pokud nemáte chip, musíte mít originální Zeldu, ale normálně to funguje. Btw už je i ISO loader, na který takhle nemusíte mít chiplou konzoli (taky se spouští pomocí Twilight Hacku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyC Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Rozumim tomu teda dobře, že když si budu na Wiičku chtít zahrát nějakou hru ve formátu ".wad" třeba World of Goo (WiiWare) tak musim mít Zeldu a postupovat podle tohohle návodu nebo te je jenom na nějkou uloženou pozici do Zeldy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petros27 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 je tohle jeste aktualni nebo se to uz zmenilo, mam 4.2e a HB takze hack pres SD kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri6609 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 wiiware hru hras tak ze spustis wad manager a hru kterou mas ulozenou v adresari wad ve formatu wad nainstalujes do wii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matycze Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Ahoj, mam trosicku problem se spusteni VC her pres instalaci wadu. WAD normalne nainstaluju, ve wiimenu se mi objevi super mario bros channel, spustim a TV ukaze "Nespravny format", jako kdybych do ni tlacil FullHD. Kdyz zmacku HOME button na wiimotu, tak se obraz objevi. Nevite nekdo co s tim? Mam TV pripojenou pres komponentní kabel, zkousel jsem i zmenit rozliseni, ale nic. Mam black wii 4.2E softmod... Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Ze bys poustel NTSC hru na televizi co umi jen PAL? (je to tip...ale u maria me snad ani nic jineho nenapada) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matycze Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 To me nenapadlo.... stahoval jsem ji odsud z threadu "Wii WAD hry" nebo tak neco... Ja myslel ze LCD si umi poradit s NTSC nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.