Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 - ciernobiele klipy a par DEMO hier

Midnight

Otázka

Zdravim... dnes som updatol PS3 na 2.50 ... po update idem spustim nejaky videoklip, drb .. ciernobieli.. medzi tym jak ho spustam tak cez TV mi prejde taky .. taky take ciary alebo co to je ... ked sa vraciam do menu tak tiez... idem na dalsi videoklip ten ide normalne farebne..nic cez obraz nepreskoci ide ok ... a dalsich 90% klipov ide ciernobielo....

Dalsi problem.. teraz som si pisal s jednym clovekom co ma PS3 ... pytal som sa ho, ze ci niekedy hral DEMO ktore bolo ciernobiele ... on powedal ze nie ...

no problem je v tom ... ze napr ja som stahol NHL 08 a bolo ciernobiele... a asi dalsich 8 DEMO hier ... proste ciernobiela farba ...

dalej... jeden user pisal, ze PS3 je dobry zosilovac..ked pocas pocuvania hudby date naplno to VOLUME co tam je, tak repro hraju perfektne.... u mna je to naopak..ked to dam naplno, repraky mi trhaju ... ale ked zvysim volume normalne cez repraky aj 4nasobne... tak sa trasie cela izba a nic netrha...

tak ja nvm ze co s tym PS3 je..alebo co kua :( mate niekto takyto nejaky problem ? alebo to je normalne ? :D alebo co :( plis

http://www.youtube.com/watch?v=xjkl6OnuYXE

to take piskanie je sposobene prekonvertovanim videa aby malo menej MB .. sorac :P jo a je to CRT TV :D takze pocas prehravania videa co chodia cez obrazovku tie blbosti to je sposobene tym ze som nahraval obraz z CRT .. ale pri zapnuti videa tie biele pasy su real :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

S černobílýma demama a hrama vůbec mám stejný problém..

..Pokud je hra region free tak všechno vpoho, ale jak si stáhnu z US PS Store nějaké demo v US verzi tak mi jede černobíle, je to tím že mám starou blbou CRT televizi, na naší společné rodinné velké televizi mi je jede vše barevně - tak jak má ;)

Edit: Takže to vidim asi že viníkem je tv..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu