LOPO_X Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Tudle hru hraju casto a sem tam natacim z ni nejake videa na fotak ( blbe ze? ) tak me napadlo je upnout na YT a dat je sem kdyz tak mrknete ale necekjte zadne hardcore triky http://www.youtube.com/watch?v=8nZbcJU_bx0 EDIT: mimochodem na tom YT to je teda pekne vyblita kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Jo pěkný videjko :thumbup:...Já jsem to zkoušel hrát u kámoše no a dopadlo to tak že jsem byl víc na zemi než na skejtu :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 to se jmenuje normalne skate ? hod mi link na tu hru treba v obchode pls.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 to se jmenuje normalne skate ?hod mi link na tu hru treba v obchode pls.. http://www.xboxline.com/skate-xbox360-p-613.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 pekny video!! ale zkouseli ste stat na skatu v realu mnohem vetsi zabava nez hra :D a nebojte na zemi budete jak ve hre tak v realu :-) tesim se na 2-ku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 :thumbup:Hezký videjko ... taky Skate. hraju pořád ... to ovládání mi fakt sedlo ... a tobě podle good triků zjevně taky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 hm jako jde to a jak douho tu hru hraješ já měl taky video ale HDD se mi posral* ale nolie 360 fil do blunt slidu na pohodu a je fakt že v realu je to mnohokrát lepší už jezdim dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 tohleto je herní video nechápu proč ostatní diskuze...na to tu máš sekce, takže RC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Moc pěkné videjko aji dobré tríčky, moc rád bych si tuhle hru zahrál ale bohužel nemám možnost... jezdím v reálu takže to dokážu ocenit i když je to jenom hra a mačkání čudlíků :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Chtel jsem tam udelat vetsi hc triky ale jaksi mi klekl fotak kdyz jsem ntacel tak je to udelane aspon z tohodle brzy se budu snazit zas neco udelat ale zas tak nejak az bude nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.