Filc@ Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Nejdřív bych chtěl upozornit, že nevím jestli jsem název hry napsal správně, tak mě prosím nekamenujte :) Jsem asi v druhé misy v druhé čísti jeskyně. Klíč od brány má nejaka debilní myš a ja nevim jak ji zabít, protože je strasne rychlá. Jednu myší díru jsem zakryl tou kamenou kostkou, ale když vyleze z ty druhy tak ji nestihnu zabít, protože je rychlejsi než já. A když na ni číhám u ty diry, tak nevyleze protože ví, že tam stojí. Sakra lidi, jak na to pls :) Diky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 dej si ten sutr na tu levou diru noa zajdi nekam pryc ona vybehne k az k ty dire ty se vratis a je mrtva. edit : delas to dobre,akorat musis jit dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Říjen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 nj, mas recht. ja se totiž pořád schovával na tu stranu kde je zacpana ta dira... asi bude stačit schovat se tam odkud jsem přišel :-D diky moc brácho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Tak je tu další zásek :-D jsem na tom druhym ostrově a mám otevřít nejakou bránu do toho temple of fire, nebo tak nejak. a myslim že mam nejak uhasnout ty hořící pochodne u ty brány, ale nevím jak je uhasit. diky za pomoc edit/ Teď jsem se díval na youtube jak se to má udělat, ale mě to ten muj prostě nechce udělat. proste ne a ne to zfouknout... plas poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Dám ti takovou trochu obecnější radu k téhle hře, snaž se na tyhle logický záseky přijít sám. Celá Zelda je prakticky jen o nich, když se zasekneš pár sekund a hned píšeš na fórum o pomoc, připravuješ se prakticky o celou hratelnost. Uvidíš, že přijdou věci, nad kterýma budeš muset přemýšlet i hodiny než je vymyslíš, ale ten pocit za to potom stojí :) Tak hodně štěstí a zkus to trochu hrát sám, ta hra je přesně o tom :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 No, dávám ti za pravdu. Přesně tak se snažím řešit většinu záseků řešit, ale tenhle řeším už od ekonomiky (kterou jsme měli první hodinu) a dělám to až do teď :) prostě už nevím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Jóó Zelda. Asi první hra kterou sem na svojí M3DSS měl. Nedohrál sem a o to víc mě na***lo že se mi podělala paměťovka a já přišel o save. Teď jí asi du hrát od začátku, takže možná budu k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Najdi na ostrove 3 pochodne (vyznac na mape kde sou) a pak je zakrouskujes na dalsi mape (nevim pd koho ji dostanes, ale myslim ze od toho ducha).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 to už mám. já myslím ty dveře do temple of fire uplne ve středu ostrova. Jak musis sfouknout ty pochodně. Nevím ale jak je sfouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 No to musis proste stanout vedle svicek a fouknout do microfonu musis sfouknout obe dve svicky.(ja na to prisel kdyz sem hral lego indiana jones a tak me napadlo udelat to i u zeldy :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 musis je sfouknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 no to s iděláš srandu :-D a to jsem dneska foukal v nintendogs do bublifuku a nenapadlo me to :-D lol. Diky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 LOLTak na tohle sem přišel hodně rychle. snad to tam řikala i Celia v tutorialu Nebo si vymejšlim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaharadZa Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 dle mě máš také pravdu,že Celia to říkala v tutorialu,přišel jsem na to prakticky ihned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 jo rikala to,ja jsem na to taky prisel hned.Dokonce jsem o tom uz asi 3x cetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Kdyz uz tu je tohle tema dohral nekdo tuhle hru az do konce? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Já ne, ale měl sem skoro hotovo. Měl sem asi 3 ze 4 částí map, třetí sem byl na druhym ostrově myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lithia Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Byla jsem už úplně na konci, za poražením Belluma a následoval už jen souboj na Ghost Ship, ale to mi tehdy ukradli DSko i s mejma 13 originálníma hrama, takže dohrát jsem to nemohla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 No a kdyz uz ste byli tak daleko tak jak se mam dostat prez tu mlhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 No napoprve nemuzes...Musis navstivit (az se ti ta mlha objevi) jeden ostrov na druhe mape (zijou tam ti domorodci) a tam najdes mapku jak projet tou mlhou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 ja sem přesně na tom samem mistě a taky se nemužu dostat přes tu mlhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 No a kde tu mapku najit? Bo ja uz v te jeskyni byl a mam uz i lopatu a dal nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 No tak ted uz to vim ale jsem zase na prvnim ostrove v the tempel of ocean king a pak to po me chce nejaky sacred crest a nevim kde to najit a jak to nakreslit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 poradim ti : musis zkouset kopat vsude mozne... a hlavne ! cist si to, co rikaj postavy, kdyz si to ctes, ani to neni zas tak tezky... jinak mlha neni vubec daleko, to bude jeste dlouha ta hra., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 No tak ted uz to vim ale jsem zase na prvnim ostrove v the tempel of ocean king a pak to po me chce nejaky sacred crest a nevim kde to najit a jak to nakreslit. Nj ale ja uz se prez to dostal ted uz tu mam tenhle problem na ktery neprijdu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.