PhArO Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2008 Potreboval bych poradit jak mam dat savy do ps3...instaloval sem linux do sve konzole a musel sem naformatovat celej hdd...a to znamena ze se mi smazalo komplet vse a save game taky...Poradte plz..Diky:cry::cry::cry:
0 marek_2080 Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2008 vloz je treba na flash disk do x:/PS3/SAVEDATA
0 Luk3z^ Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2008 měl jsi zálohovat... k tematu: na flashku si hod save, ten uz by mel bejt zabalenej tak, ze ho jen rozbalis na flashku a prekopirujes v PS...melo by to bejt x:/PS3/SAVEDATA/*********/ a ten save
0 sensei Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2008 Jen dodatek: pokud si stáhneš cizí savy tak nemáš jistotu že to bude funkční, u některých her je s tím problém, např. u Burnout Paradise, Skate atd.. nevim jestli to je individuální ale konkretně moje PS3 se chovala jako by tam ten Save nebyl marek_2080: no tak jasny, musis si samozrejme stahnout save pro svou verzi lock
Otázka
PhArO
Potreboval bych poradit jak mam dat savy do ps3...instaloval sem linux do sve konzole a musel sem naformatovat celej hdd...a to znamena ze se mi smazalo komplet vse a save game taky...Poradte plz..Diky:cry::cry::cry:
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts