PhArO Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Potreboval bych poradit jak mam dat savy do ps3...instaloval sem linux do sve konzole a musel sem naformatovat celej hdd...a to znamena ze se mi smazalo komplet vse a save game taky...Poradte plz..Diky:cry::cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 vloz je treba na flash disk do x:/PS3/SAVEDATA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 měl jsi zálohovat... k tematu: na flashku si hod save, ten uz by mel bejt zabalenej tak, ze ho jen rozbalis na flashku a prekopirujes v PS...melo by to bejt x:/PS3/SAVEDATA/*********/ a ten save Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Jen dodatek: pokud si stáhneš cizí savy tak nemáš jistotu že to bude funkční, u některých her je s tím problém, např. u Burnout Paradise, Skate atd.. nevim jestli to je individuální ale konkretně moje PS3 se chovala jako by tam ten Save nebyl marek_2080: no tak jasny, musis si samozrejme stahnout save pro svou verzi lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PhArO
Potreboval bych poradit jak mam dat savy do ps3...instaloval sem linux do sve konzole a musel sem naformatovat celej hdd...a to znamena ze se mi smazalo komplet vse a save game taky...Poradte plz..Diky:cry::cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts