saberrider Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Už jste o tom někdo slyšel? Já jsem viděl už pár obrázků. Docela by mě zajímalo, jestli bude nějaký upgrade pro starý xbox 360 nebo zda to bude pouze u nových xboxů 360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Ufff jak si to jako myslel-"stary" xbox 360?Novy a "stary" se v podstate v nicem nelisej a hlavne se nelisej v nicem podstatnym co by zamezovalo v tom aby na jednom z nich nemoh bejt novej "interface"...a tim interfacem se mysli dashboard ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=27134 LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
saberrider
Už jste o tom někdo slyšel? Já jsem viděl už pár obrázků. Docela by mě zajímalo, jestli bude nějaký upgrade pro starý xbox 360 nebo zda to bude pouze u nových xboxů 360
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts