yetinko Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 Prosim o pomoc robil som flash na PSP pandoru a tak spravil som vsetko CFW no bateria funguje iba na nabijacke...PSP nejde zapnut bez nej...a info o baterii mi neukazuje ani kapacitu ani nic poradi niekto voped diky poslem credit za pomoc...:)
0 yetinko Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 Odpadnorizoval si ju? Ano po celom CFW som zadal toto "dumb battery serial from file" vies mi poradit...
0 EpiC1468621732 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 ale potom ako si doflashoval...dal si make battery normal?
0 yetinko Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 ale potom ako si doflashoval...dal si make battery normal? nie nedal v navode som cital ze mam dat toto..da sa to napravit??
0 lukyc Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 di do pandora installer a tam jak si dával make battery pandora tak tam dej make battery normal. Jestli ti nejde zapnout psp tak dam dej pamětovku z který si dělal pandoru a pak až baterku psp se zapne samo
0 yetinko Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 Dakujem vsetkym make pandora islo ale az rano nechapem...Mozte dat lock diky a poslal som vam obom credit diky
Otázka
yetinko
Prosim o pomoc robil som flash na PSP pandoru a tak spravil som vsetko CFW no bateria funguje iba na nabijacke...PSP nejde zapnut bez nej...a info o baterii mi neukazuje ani kapacitu ani nic poradi niekto voped diky poslem credit za pomoc...:)
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts