yetinko Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Prosim o pomoc robil som flash na PSP pandoru a tak spravil som vsetko CFW no bateria funguje iba na nabijacke...PSP nejde zapnut bez nej...a info o baterii mi neukazuje ani kapacitu ani nic poradi niekto voped diky poslem credit za pomoc...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Odpadnorizoval si ju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetinko Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Odpadnorizoval si ju? Ano po celom CFW som zadal toto "dumb battery serial from file" vies mi poradit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 ale potom ako si doflashoval...dal si make battery normal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetinko Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 ale potom ako si doflashoval...dal si make battery normal? nie nedal v navode som cital ze mam dat toto..da sa to napravit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukyc Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 di do pandora installer a tam jak si dával make battery pandora tak tam dej make battery normal. Jestli ti nejde zapnout psp tak dam dej pamětovku z který si dělal pandoru a pak až baterku psp se zapne samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetinko Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Dakujem vsetkym make pandora islo ale az rano nechapem...Mozte dat lock diky a poslal som vam obom credit diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
yetinko
Prosim o pomoc robil som flash na PSP pandoru a tak spravil som vsetko CFW no bateria funguje iba na nabijacke...PSP nejde zapnut bez nej...a info o baterii mi neukazuje ani kapacitu ani nic poradi niekto voped diky poslem credit za pomoc...:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts