kyller Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 zdravim, mam PS2 FAT 50004 SCPH a na tom modchip Modbo760 vsetky PS2 hry mi na tom idu bez problemov (DVD aj CD nacita ihned), ale akonahle tam vlozim PSX hru, tak mi to na obrazovke "Browse" sice nacita ako Playstation DISC, ale ked to spustim, tak mechanika len blika a po chvile CD vysunie neviete ako by som tie PSX hry mohol rozchodit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 16, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 A jak a v cem to vypalujes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyller Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 vzdy stiahnem obraz hry a vypalujem v IMGBURN, vacsinou davam najpomalsiu rychlost na DVD 2x a na CD 4x, ale kedze to neslo tak som skusal aj vacsiu rychlost a nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 16, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Pal to v clone cd , radsi na mensi rychlost , vyber v nem profil game cd.... Clone cd rulezz... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyller Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 tak som to skusil a stale to iste :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Osobně doporučuju Nero 8. Všechny PSX mi jedou a to jsou vypálený rych. 16x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyller Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 tak to si musim najprv nero 8 zohnat :) aj ked si nemyslim, ze je chyba v napalenom CD, lebo ako som zistil, tak mi necita ani PSX originalky :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyller Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 tak som to napalil cez Nero 8 a furt to iste, cd nacita ale uz ked sa ide loadnut hra tak zacne blikat mechanika a vysunie sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Tak pri zapnuti zkus drzet 2 vteriny Reset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts