Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Chyba loadingu

Pitrigo

Otázka

Zdravim příznivce PSP ;-)

Jen dotaz, jestli se s tim nekdo z vas nesetka...pripadne nevi jak to odstranit?

U asi 2 her prubežne ukladam pozice...(sejfuju)

Když pak vypnu psp a treba po hodince kdyz si chci zahrat ho zapnu a snazím se loadovat poslední položku -poslední uloženy bod napr. v GoW tak mi to hodí chybu Loading failed - data corrupted....no takže posl. bod si nemam možnost zahrat. Predposlední bod treba načte v poradku....jde o to že takto jsou ve hre rozestupy treba hodinu.

Nevite?

Mam starsí FAT 1004 3.71 m33

Prosím radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mam tento postup...prosim o par podrobností ...

Postup:

1) zkopírujte soubory z archivu na root karty

2) Spusťte 4.01 M33 UPDATE (pře spuštěním se ujistěte, že máte aktivován 3XX kernel

3) Pokračujte jako při instalaci oficiálního firmwaru, naistaluje se vám CFW

4) Po instalaci zmáčkněte X, PSP se restartuje !!!NEBO DOJDE K BRICKU!!!

5) Nyní máte CWF 4.01 M33

Jak jeste zjistím, že mam ten Kernel aktivovan a zda ho vubec mam kopirovat na kartu?

A není mi moc jasné jak presne spustit ten update po stažení na kartu....

Jak pak probíhá v bodu 3. ta instalace?

Díky

Odkaz ke komentáři

• 0

Na kernel kasli, u slimka neni jiny kernel, nez 3xx, navic, kdyby nebyl aktivovany, tak by ten update proste jen nesel spustit, nic vic..

jak spustit? Jako hru.

Normalne, odklepavas licensi, davas parkrat X anebo sipku doprava..

Je taky mozne, ze ti to nejde ukladat z duvodu vadne karty, zkus ji jeste naformatovat na FAT32 a pak format v PSP.. Taky muze byt vadna ISO hra.

Odkaz ke komentáři

• 0

Diky pak se chci zeptat starsi baterii 1800mAh jsem vymenil za novou co jsem koupil na aukru 3600mAh a sice ji ted podruhe nabijim ale presto

znatelny rozdíl ve výdrži není :-( jakou mate zkušenost?

Dotaz 2 :

Co se tyká přímu signalu wifi, kamarad ve vedlejsim byte ma router ktery jsem mu tam instaloval a nyni chytam na pc signal pomocí USB adapteru...jde o D-Link

Zajima me jestli ten adapter muzu použít k psp za pomocí redukce USB?

Jde mi o zkvalitnení příjmu-je to realné?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu