Kapr Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 jak uz je v nazvu...nemate s tim nekdo zkusenosti?mam doma 2 compy...uz sou zapojeny a mame na nich sit..ale internet nevim jak se nastavuje....diky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 REFRESH....nikdo nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 ja mam spojenej xbox s pc pres cross... normalne mam modem z toho kabel do pc... a z pc crossem do xboxu... v pc si najedu do siti vyberu tu ktera je pripojena k netu > vlastnosti > sdileni > umoznit ostanim uzivatelum v siti... bla bla bla.. :) mam visty ale slo to i na XP ;) myslim ze s pc by to melo bejt stejny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 já má taky dva PC, ale já je mám spojené přez LAN jink by ro mnělo jít tak jak říká suchac500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 no me to stejne nak nejde:(nevim proc...pritom lan mi v poho funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kapr
jak uz je v nazvu...nemate s tim nekdo zkusenosti?mam doma 2 compy...uz sou zapojeny a mame na nich sit..ale internet nevim jak se nastavuje....diky za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts