Spoon Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Co kdyby sem si udelal tohle? vetrak je 180x180mm a dal bych to jak je to na fotce? melo by to efekt?popripade jak to udelat? ma to foukat dovnitr nebo odsavat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 taky mě to napadlo rozebral jsem to a tam je takovej plech a v něm zestrany díry tak tam by to šlo dát chci se do toho co nejdřív dát jo a vzduch to musí odsávat hele ještě sem nepřišel čím jak tu díro do tý umělý hmoty udělat nevíš čím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 nejlepsi by na to byla lupenkova pilka,nebo takova ta mini kotoulcovka(flexa mala) Takovahle http://www.maister.cz/rucni-pily-pila-lupenkova-ram-120-15113500-cz.aspx urcite to znas ze zakladky z dilen:) Ja mam tuhle http://www.dobre-naradi.cz/zbozi/Bruska-prima-FERM-FCT-160/p-33/ u toho mas normalne ty maly kotoulcky jak mas u flexy a tim to rezes Ale doporucil bych radsi tu lupenkovou,lip to stim udelas a mnohem presnejc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 jasně jasně jen že ta umělá hmota je poměrně tlustá jestli by se to do toho dobře dělalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 tak zalezi jaky do ty pili das list ne? ja vetsinou pouzivam ten kulatej ale myslim si ze by nebyl problem,vsechno delat pomalu a v poho,kdyz ses zbrklej pose..s to:) To udelam radsi taky lupenkovou,a pak ten vetrak v poho upevnim na ten plech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 já těď řezal 2mm plech bočnice, a padly tak 2listy na 30cm, plast bude hračka já budu řezat v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 mě napadlo něco takovýhodle udělala by se díra a todle by se tam zasadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 kdybys to delal takhle tak bych to dal spis na lezato aby ti tam zustal ten znacka Xbox 360 a pokud takhle tak bych koupil vykonejsi a tissi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts